Suraya gelmis birsey biliyormus gibi konusup duruyor liseli gibi. Bari yazarken dogru sekilde yaz seviyen belli olmasin.
Neden oynayamiyormus, tribünler yuhaliyormus diye. Sen kendini git daha fazla kandir ve böylece tatmin et, ben daha yuhalandigini bile görmedim. Acik ve dar alan futbol da nedir ve ne kadar önemlidir biliyormusun sen gelmis burda konusup duruyorsun? Bilmiyorsun ve bu yüzden de daha fazla acmam zaten, sana laf anlatacak degilim burda.
Iyi oynayinca Amrabat iyi oynadi deriz, bunda sorun yok, sonucta Galatasaray'in futbolcusu, ama iyi oynamiyor. Evet Sampiyonlar ligi maclarinda da iyi O Y N A M A D I. Actigi ortalara aldanacak kadar futbol cahili degiliz. Oyun anlaminda ne kadar zekasiz oldugu net bir seklde görülüyor. Ayrica ben Amrabat'i gelmeden önce de ayni bugün elestirdigim gibi elestirdim. Daha fazla beklentim olmadigi icin de fazla üstüne gitmiyorum cocugun, cünkü bunu haketmiyor. Kapasitesi belli.
Krasic konusuna gelince; Bir kere beni elin futbolcusu ilgilendirmiyor, bizim hedefimiz de Fenerbahce oldugunu düsünmüyorum.
Ama eger sen bunlara dikkat ediyorsun (Fenerbahce futbolcusuna ve traftarina) ve Amrabat'in oyunu seni tatmin ediyorsa, git takil dar vizyonlarinda. En azindan benim gibi düsünen bir cok kisi vardir, o düsünce de su sekilde; Bizim hedefimiz Avrupa ve Amrabat bizi ileriye tasiyacak oyuncu degildir.
Simdi git sen kendini yalanlar ile tatmin et, yok yuhalaniyormus, yok 50% ile oynuyor. Alinti yapmana da gerek yok, benim diyecegim bu kadar.