#53 Nordin Amrabat

ben kötüde demiyorum ama yetersiz. ha bencede bu herif oynarsa sagda oynar gibi duruyor. solda durmadan topu sag ayagina almasindan gina geldi.

aynen solda fren yapıyor sürekli yavaşlıyor kayseride sağ kanattan akıyordu ama bizde hiç oynamadı nerdeyse sağ kanatta...

8,6 milyon euro ödediğimiz adamı anadolu takımları bile takas konusu haline getirmeye başladı, o derece ağır bir kazık yedik. Şöyle biri çıkıp es kaza 4-5 milyon verirse anında satmak lazım, zararın neresinden dönülse kardır napalım.

2-3 milyon uzeri her rakama derhal satılmalı

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

8,6 milyon euro ödediğimiz adamı anadolu takımları bile takas konusu haline getirmeye başladı, o derece ağır bir kazık yedik. Şöyle biri çıkıp es kaza 4-5 milyon verirse anında satmak lazım, zararın neresinden dönülse kardır napalım.

Olay Amrabat'ın kazık olması değil, bizim oyuncularımıza değer vermememiz. Liverpool'da da Carrol'la geldiği günden itibaren dalga geçildi bekleneni veremedi vs ama yine de adamı 17m€'ya sattılar.

Olay Amrabat'ın kazık olması değil, bizim oyuncularımıza değer vermememiz. Liverpool'da da Carrol'la geldiği günden itibaren dalga geçildi bekleneni veremedi vs ama yine de adamı 17m€'ya sattılar.

Sonuçta 30 küsür milyon pounda aldığın bir adamı 17 milyon euro'ya satmakta büyük zarar demek, bence arada bir fark yok. İngiltere liginde 17 milyon euro demek bizde ki 4-5 milyon euro'ya tekabül ediyor. En kötü takım bile gidip 13-14 milyona oyuncu alıyor orada, çünkü piyasa öyle. Yani ben oyuncularımıza değer vermediğimize katılıyorum ama bir oyuncuyu transfer ederken de haddinden fazla değer verdiğimiz oluyor. Yoksa bugün Serdar Aziz'e karşılık Amrabat takası gündeme gelebiliyorsa bu son derece vahim bir olaydır.

Takımda görmeye bile tahammülüm yok.8.6'lık koca bir kazık.Türkiye'de ki kanat oyuncularının çoğu bu balondan daha iyidir.Ver Antalya'ya bu balonu al Emrah'ı.21 yaşında,yetenekli,hızlı,Türk oyuncu.Her iki kanatta da,hatta forvet arkasında da oynuyor.Üstüne düşülse,sol bek bile yaratılır bu çocuktan.

yabancı sınırı olmamış olsa önde olduğumuz maçlarda sonradan oyuna girerek çok ciddi katkı verir. çünkü amrabat boş alan buldumu etkili olabiliyor

-----Burak/Drogba----

Bruma-Sneijder-Amrabat

4-2-3-1 ile bunu bir denemek lazım. Amrabat'ın da belli ölçüde verimli olacağına inanıyorum bu dizilişte.

lan sende patlıcaksan patla artık patlatacam bir yerlerini zaten sinirliyim amrabat :)

Amrabat'ı hala sağa yazan var.Beyler Hoca Amrabat'ı sağda oynatmaz.He Türkiye liginde oynayabilir.Ama Avrupa maçlarında oynamaz.Sol bekimiz berbat oğlu berbat.Amrabat'ta güçlü kuvvetli.Defansa yardım ediyor.

Buna rağmen malesef topu ileriye taşıyacak Bruma dışında bi isim görünmüyor

Geri
Üst Alt