#53 Nordin Amrabat

kendine abuk hareketlerini pekistirecegi baska bir ortam bulsa daha iyi olur zira ben daha fazla dayanamayacagim

Bu arkadasımız beynini mactan önce Florya'da bırakıyor sanki...

ilk 20 dk fena değildi kötü olduğu dakikalarda nerde oynadığını anlayamadım kaos futbolunu beceremiyor oturmuş bir sistemde oynar.

ikinci yarı amrabat bruma kanatlarıyla farklı bir durum olabilirdi.

Ne kazık geçirmiş hurma amaaa

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Devre arası bunu gönderip, Bruma tarzı bir futbolcu da sağ tarafa transfer edilmeli.

2 milyonluk adamı 8.6 milyona soktular bize

ona yanıyorum başka birşeye değil.

amrabattan gram beklentim yok yoksa

İlk dakilarda dedim noluyor lan bu adama ama sonrasında yine aynı Amrabat.

Zaten birşey beklemiyorum kendisinden.Geçen koca sezonda yaptıkları ortada.

Bir gelişim ve değişim olma ihtimali bana göre yok.

*Çünkü geçen sezon zaten yeterince şans buldu ve ne oynadığını biliyoruz, az oynadı falan diyemeyiz.

*Sıçrama yapıp büyük gelişim gösterecek kadar genç bir yaşta değil, artık neyse o.

*Fiziksel açıdan geçen sezon da gayet iyiydi yani fiziksel bir sorundan ötürü kötü olsa iyiye gider deriz, öyle bir durum yok.

Yani taliplisi varsa gönderilmeli bence. Net olarak fiyasko bir transferdir.

Ama satmayarak yediğimiz kazığı gizleyemeyiz malesef. Ya da kötü olduğu halde oynatarak iyi transfer gibi gösteremeyiz.

Değişik bir adam ya. Tam anlamıyla açık oyuncusu değil. Ama yine de eldekilerden iyidir. Sabri'nin açıkta istikrarı olsa her türlü oynar Amrabata göre ama istikar yok. Birde tek forvetli ve kanatlı sistemde denesek.. Sağda Amrabat solda Bruma.. Acaba mı?

İlk yarının sonlarında ne olduğu çözemedim..Fırtına gibi oynayan Amrabat kediye döndü.. Bi ara Selçukun görevini üstlenmeye çalıştı ne işi var orta sahasının göbeğinde çözemedim..Melo-Selçuk- Sneijder-Bruma-Amrabat-Drogba dizilişinde çok daha etkili olacaktır..

yazık anırdım tüm yaz burda resmen eşek gibi satın şunu hull cityden felan 5 milyon euro civarı teklifler vardı alın adam gibi kanat diye yok işte bruma tutsa bile yine diğer kanat boş kalacak

Ulan herif 4 olumlu 1 olumsuz hareket yapti diye cikan yaygaraya bak. Hemde kendini daha gelnis bir hali var.

Hakaret olarak algilanmasi sakin, ama kütük bi tarzi var. Kayseri'de daha iyiydi bu cocuk, bu kadar kötü degildi

Belki baski fazla geldi, ama bu is olmaz yani. 3-4 Milyon'a Avrupa'ya satsinlar. Bi Bruma daha isteriz kanada

Dengesiz bu adam.Bakarsın Real Madrid maçında şov yapar,Beşiktaş maçında kanser eder.

Dün de 15 dk oynadı sonra sapıttı mesela.

Cidden böyle yeteneksiz bir kanat oyuncusunu cok ender görürsünüz. Futbolcu falan degil bu adam, bildigin güresiyor sahada. Dün de yine klasik bakmadan attigi 1-2 ortasina sahit olduk. Ilk yari en cok küfrü bu adam yedi.

Baskiyi net kaldiramiyor. Belki olaganüstü bir futbolcu degildi, ama Kayseri´de böyle sacma seyler yapmiyordu.

Birisi Amrabat´i karsisina alip, ondan liderlik beklemedigimizi anlatmasi gerekir. Isini yapsin yeter, onu bile yapamiyor.

Her hafta kendini kanitlamak isterken daha da batiyor. Biraz rahat ve sakin olsa daha faydali olabilir. Cok panik.

Yani teknik kapasitesi sifir, ona ragmen daliyor rakiplerin arasina, birseyler yapiyor, sonra topu kaptiracagim diye basliyor güresmeye.

Biraz akil, biraz beyin lazim. Bos alan gördün mü yardir sen. Kalabalik yerlere dalma. Kafana göre de orta acma.

tavuk+kanat.jpg

Daha faydalı olur.

Geri
Üst Alt