#53 Nordin Amrabat

annesi rus babası ermeni türkiyeye suda doğum için mi geldi bu çocuk ?

vatandaslıgı varsa türktür arkadasım.

Türkiye'de doğan İngilizleri'de yerli olarak oynatabiliyorsak Didim'de birsürü var :D Kapalım iki üç tane. Yerli statüsünde oynayamaz büyük ihtimalle.

Uyruğunda Türk pasaportu yok ama sonrada çıkar mı bilmiyorum ama bizim millet meraklıdır bir iki gol atıp gündem olanlara.

Fena oyuncu değil ama Malik Fathi'yi bile yerli olarak oynatmadılar burda Aras çok zor.

Araz'ın kuzenini konsolosluk'ta görmüştüm, onun Türk pasaportu varsa bunun da vardır herhalde. Türkçe'de biliyor, Galatasaraylı.

Eğer mümkünse vatandaş yapılmalı. Bu kadar isabetli orta açan futbolcu nadir bulunur. Sabri, Çolak, Engin, Yekta' yı izleyip kahrolacağıma Amrabat' ı izlerim daha iyi. Amrabat bizim Afellay' ımız sayılır.

Tek bir hatasıyla bu kadar yerin dibine sokmak yakışmamış renkdaşlar o son dk da orta sahada kaptığı topla 2 ye 2 kaldığımızda Bruma doğru tercih yapıp Drogba'ya pasını atabilseydi şu anda Amrabat günün kahramanı olurdu bence şu an en iyi 2.kanat oyuncumuzdur Amrabat daha iyi olacaktır bu sistemde sabredin tek hatayla futbolcuları bitirmeye çalışmayın ayıp Sneijder,Riera hiçbirşey yapmamasına rağmen bu kadar eleştiri almamıştır.

f6due.gif

Rizeli pehlivan nordiiiiiiinnn Amraaaaaaaaabat !!!!

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

taffarel bugun antremanda yokmuş acaba ayrıldımı bılen lutfen cevap versın..

Geri
Üst Alt