#53 Nordin Amrabat

Bu seviyede mücadele edecek takıma anadolu toğçusunu aldıran bakmak lazım ,

şu an keyfi 10 numa 5 yıldız ,

Kanat oyuncusunun gorevlerini biliyor musun sen ?

ayağında top tutamayan bi adam bile geçemeyen ileri pas veremeyen kıçını dayayan en az 10 tane top kaybedip kaptırdığı adama hayvan gibi faul yapan oyunculara denir.Ben yazdıklarımda savunmaya yardım etsin bıraksın ileriyi mi dedim de kanat oyuncusu nedir diyerek aklınca laf ediyorsun.yanındaki adamlar heryerini yırtıyor bu adam hiç oralı değil.o zaman drogba hiç defansa yardıma gelmemeli sonuçta forvet.umutta sırf ilerde durmalı.kimlerle yazışıyorum.:D

ayağında top tutamayan bi adam bile geçemeyen ileri pas veremeyen kıçını dayayan en az 10 tane top kaybedip kaptırdığı adama hayvan gibi faul yapan oyunculara denir.Ben yazdıklarımda savunmaya yardım etsin bıraksın ileriyi mi dedim de kanat oyuncusu nedir diyerek aklınca laf ediyorsun.yanındaki adamlar heryerini yırtıyor bu adam hiç oralı değil.o zaman drogba hiç defansa yardıma gelmemeli sonuçta forvet.umutta sırf ilerde durmalı.kimlerle yazışıyorum.:D

Yazdiklarinin bazisinda haklisin ama oyle kimlerle yazisiyorum gibi islere girersen tartisamayiz .

Sana diyecek kelime yok. Devre arası gönderecek bir keriz bulunabilirse 3'e 5'e bakılmadan gönderilmeli. Seni bu takıma alanlara da sıra daha sonra gelir.

brain-use-it.png

Arkadaş bu adam az olan yeteneğini kime bağışladıysa onu oynatalım bari. Bir kanat koca maç bir kere adam geçmeyi denemez mi yahu ön libero gibi devamlı geri pas

Eski fit görüntüsü de yok çok çok büyük kazık oldu bize gitsin artık

Gercekten bu kadar yeteneksiz bir kanat oyuncusu pek yoktur. Birde Amrabat'in teknigi savunuluyordu bu forumda. Saka gibi.

Ilk yarida pek göze carpmasada bir pozisyon vardi, Amrabat'a uzun top atildi ve kontrol etmeye calisti. Basaramadi top taca gitti. Bunu bugün amatör liginde oynayan her oyuncu rahatca yapabilir.

Bugun ki mac icin bende elestiririm ama yeteneksiz demek adamin kariyerine hakaret olur . Oyun zekasi cok dusuk ama yetenekli guclu ve hizli . Fakat bu macta net bir bicimde gorulduki hizi dusmus ve agir formsuzdu . Ayakta bile duracak hali yoktu . Yine de Dany Ched Zan Iscan gibi adamlar varken Amrabat'i elestiremem .

Galatasaray'daki son zamanları, yazık oldu.

devre arasi bye bye, premier league e yolcuymus

Lig maçlarında boy gösteremeyen ve ŞL maçlarının son bilmem kaç dakikasında oyuna alınan daha 90dkyı görememiş oyuncudan ne bekliyorsunuz, Bruma'nın da halini görüyorsunuz, geçen sene iyi kötü defalarca övülen Riera'yı da..Böyle oyuncular devamlı oynayacak ki form tutabilsin. Yabancı kontenjanı yüzünden en kötü kiralamak gerekirdi de yapılmadı..

Geri
Üst Alt