- 11 Kasım 2012
- 14.151
- 4.012
- 1.328
birde elini kaldiriyor 2. golde ya birtane patlatasim geliyor keline. danyle beraber survivivora gönderin şunlari.
Yok yok, walking dead de oynasınlar o daha iyi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
birde elini kaldiriyor 2. golde ya birtane patlatasim geliyor keline. danyle beraber survivivora gönderin şunlari.
Görüşemedi bile.
Hollanda dan Turkiye ye gelmissen 22 yasinda, sende bi pok yok demektir, bunu Hollandali anlamayacakta kim bilecek?D
8.000.000 EUR X 2,73 = 21.840.000 TL bonservise bak. satılan forma 50 desek 50 x 125 = 6.250 TL getiri. başka da bir katkı yok. neyseki bundan sonra yeni amrabatlar gelmez diye umuyorum bu takıma. Türk takımlarından da futbolcu almayın artık. Yerliyi bile dışardan alın..
bugün avrupanın top class takımlarının dışında herhangi bir takımın kapısını çalsan,
8.6 milyon avro veriyorum bana sol kanat oyuncunu sat desen
%95i sana oyuncusunu verir. takımın yada futbolcunun adının önemi yok.
%90-95i tamam der.
hiç benim tarzım değildir ama ara sıra şunu düşünmeden edemiyorum.
bu adamdan bi cacık olacak olsaydı yetnek avcısı psv bunu daha 21 yaşında falan şutlar mıydı?
tabi ki buna karşılık bir süre kontra örnek verilebilir ama dedim ya düşünüyor işte insan.
2-3 milyona almış olsak yine gam yemeyeceğim.
bugün avrupanın top class takımlarının dışında herhangi bir takımın kapısını çalsan,
8.6 milyon avro veriyorum bana sol kanat oyuncunu sat desen
%95i sana oyuncusunu verir. takımın yada futbolcunun adının önemi yok.
%90-95i tamam der.
işte biz bu kadar büyük bir havuzun içinden gidip kayserinin amrabatını aldık.