#53 Nordin Amrabat

%C3%A7%C3%B6p%20bidonu.jpg

psv'nin bile teneke baglayip gönderdigi adama 9 milyon vermek..

İlk alındığı zamanlarda yazmıştım bu adam hakkında, tekrar tekrar aynı şeyleri yazmanın mantığı yok.

forumun büyük çoğunluğunun geldiğinde müthiş sol açık yaehhh ilan ettiği yeteneksiz...

Kazım bile bu adamdan daha çok katkı verirdi.

fatih terimin futbolcudan anlamadığının açık bir ispatıdır kendisi. sadece anadolu takımlarında iş yapacak geniş alan oyuncusudur, bizde mümkün değil dikiş tutturamaz. en makul olanı bir anadolu takımına yada avrupa kontraatağa dayalı oynayan bir takıma mutlaka kiralanmalı. sonrada en az zarar edecek şekilde satılmalı

Hollanda dan Turkiye ye gelmissen 22 yasinda, sende bi pok yok demektir, bunu Hollandali anlamayacakta kim bilecek? :DD

Bende ilk Kayseriye geldiğinde aynen böyle düşünmüştüm fakat daha sonra Kayseride ufak bir kıpırdanma yaşadı bende kendi kendime acaba futbolunu geliştirmiş midir dedim bir umut. Sonuç ortada bizim burdaki cahil basın adamı o kadar yüceltti ki halbuki adam PSV'den tanıdığımız vasat Amrabat'ın aynısı.

Sampiyonlar ligine gittik büyük paralar gelcek diye seviniyoz gelen paralara aldıgımız oyunculara bak amrabat chedjou danny

8.000.000 EUR X 2,73 = 21.840.000 TL bonservise bak. satılan forma 50 desek 50 x 125 = 6.250 TL getiri. başka da bir katkı yok. neyseki bundan sonra yeni amrabatlar gelmez diye umuyorum bu takıma. Türk takımlarından da futbolcu almayın artık. Yerliyi bile dışardan alın..

Severdim Amrabat'ı ama dün son kredisini de tüketti bende. Takım olarak reziliz, Amrabat'tan veya herhangi bir futbolcudan bireysel performans beklemedim maç boyu ama bu kadar da kötü olunmaz ki.

hiç benim tarzım değildir ama ara sıra şunu düşünmeden edemiyorum.

bu adamdan bi cacık olacak olsaydı yetnek avcısı psv bunu daha 21 yaşında falan şutlar mıydı?

tabi ki buna karşılık bir süre kontra örnek verilebilir ama dedim ya düşünüyor işte insan.

2-3 milyona almış olsak yine gam yemeyeceğim.

bugün avrupanın top class takımlarının dışında herhangi bir takımın kapısını çalsan,

8.6 milyon avro veriyorum bana sol kanat oyuncunu sat desen

%95i sana oyuncusunu verir. takımın yada futbolcunun adının önemi yok.

%90-95i tamam der.

işte biz bu kadar büyük bir havuzun içinden gidip kayserinin amrabatını aldık.

8.000.000 EUR X 2,73 = 21.840.000 TL bonservise bak. satılan forma 50 desek 50 x 125 = 6.250 TL getiri. başka da bir katkı yok. neyseki bundan sonra yeni amrabatlar gelmez diye umuyorum bu takıma. Türk takımlarından da futbolcu almayın artık. Yerliyi bile dışardan alın..

Iyi güldüm forma sayısına renktaş :D

Gesendet von meinem GT-I9001 mit Tapatalk 2

bugün avrupanın top class takımlarının dışında herhangi bir takımın kapısını çalsan,

%90-95i tamam der.

Örnek: Dimitri Payet

hiç benim tarzım değildir ama ara sıra şunu düşünmeden edemiyorum.

bu adamdan bi cacık olacak olsaydı yetnek avcısı psv bunu daha 21 yaşında falan şutlar mıydı?

tabi ki buna karşılık bir süre kontra örnek verilebilir ama dedim ya düşünüyor işte insan.

2-3 milyona almış olsak yine gam yemeyeceğim.

%90-95i tamam der.

işte biz bu kadar büyük bir havuzun içinden gidip kayserinin amrabatını aldık.

Biz hala 25 yaşındaki Aydın'ı " Du bakalım patlarmı "diye geri çağırıyoruz. Patladı hemde çoktan. Ama elimizde

Geri
Üst Alt