#53 Nordin Amrabat

Keşke bakan çocuğu olsaydın da seni de alsalardı.

Ryan Babel in bonservisi yoktu bedavaya onu alacağımıza 8 milyona bunu aldık.

Farfan ve Hoilett'i de o donem bonservisi olmayan alternatif kanat oyuncularina ekleyebiliriz. En kepazeligi de, Farfan'i sozlesmesi bitmisken istemeyip yerine 8.6 milyona Amrabat'i aldirip bir sezon sonra ayni Farfan'i bonservis bedeli odeyerek transfer etmeye calismak oldu.

Farfan ve Hoilett'i de o donem bonservisi olmayan alternatif kanat oyuncularina ekleyebiliriz. En kepazeligi de, Farfan'i sozlesmesi bitmisken istemeyip yerine 8.6 milyona Amrabat'i aldirip bir sezon sonra ayni Farfan'i bonservis bedeli odeyerek transfer etmeye calismak oldu.

Farfan dan haberim yoktu şimdi öğrendim.Transferde Türkiye dışında oyuncu almadığımız için o zamanlar Dany ve Amrabatla uğraşmışlar şampiyonlar ligi için birde aldık o zaman.

Farfan dan haberim yoktu şimdi öğrendim.Transferde Türkiye dışında oyuncu almadığımız için o zamanlar Dany ve Amrabatla uğraşmışlar şampiyonlar ligi için birde aldık o zaman.

Yonetim devre arasinda Drogba ve Sneijder hamlelerini yapmasa goz gore gore sampiyonluk gidiyordu.

Edit:

Bir de, o ilk sezon ki muthis kadronun ilk 11'ini Amrabat,Burak,Umut,Hamit ve Dany gibi vizyonsuz, rezil, kulube maddi manevi her turlu zarar olan transferlerle takviyeleyip bizi bugun ki sikeci bir kulupten ilk yari bitmeden 11 puan fark yiyecek duruma getirildik. Yaziklar olsun.

Görsel telif nedeniyle kaldırılmıştır.

GSCimbom Yönetim

Moderatör tarafında düzenlendi:
4nem.jpg

Ünal Başgan iyi özetlemiş...

Tüm kapalı kadınlar neden amrabat'ı çok seviyor diye merak ediyordum adam iyi futbolda oynamıyor. :(

Meğersem adam müslümanmış ondan :((

8 mio verdik mutlaka düzelecektir, şanssız, zamana ihtiyacı var, yani inşallah,rakam çok büyük böyle kazık yemiş olamayız, hadi be düzel düzel dedim durdum

ama nafile :/

şu an b.k gibi oynuyor

En Yeteneksizi agir kacar ama Top 3 de yeri garanti .

Adamda beyin yok bir kere .Bu Kayseride böyle degildi yahu.

Topu aldiginda ne yapcagini hic bilmiyor .Sürekli güresiyor .

1-2 Milyona satarsak büyük is cikarmis oluruz

Yok ya bundan kötü kanat oyuncusu yok.

Jeton ile çalışıyor sanki mal mal paslar veriyor boş boş koşuyor adama poposunu dayiyor gerisi allah kerim.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

En Yeteneksizi agir kacar ama Top 3 de yeri garanti .

Adamda beyin yok bir kere .Bu Kayseride böyle degildi yahu.

Topu aldiginda ne yapcagini hic bilmiyor .Sürekli güresiyor .

1-2 Milyona satarsak büyük is cikarmis oluruz

Daha yeteneksizi varsa söyle. Bence Semih Kaya bile topları ilerde bu kadar öldürmez.

Allah aşkına ileride bir amrabatin çalım atışınina bakın birde bazen dannynin ileri çıktığında.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Daha yeteneksizi varsa söyle. Bence Semih Kaya bile topları ilerde bu kadar öldürmez.

Eray,Sabri,Hakan Balta,Emre Colak,Aydin ve Amrabat takimin en yeteneksizleri .Amrabat ilk sirada olmamali bence en azindan bazen oyuna Ister istemez hareketlilik felan getiriyor .Takim Savunmasinda fena degil.Gecen Sene Cl'de iyi maclar cikardi .Bu sene futbolu kafasinda bitirmis gibi .

Kayseride Ofansif Ortasaha bile oynuyordu bazen.Ama simdi günden güne geriye gidiyor

Geri
Üst Alt