Furkan Boz
Kırmızı Üye
- 22 Kasım 2008
- 2.231
- 116
- 1.503
Yarım litrelik çeşme suyuna satarım, net.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eray,Sabri,Hakan Balta,Emre Colak,Aydin ve Amrabat takimin en yeteneksizleri .Amrabat ilk sirada olmamali bence en azindan bazen oyuna Ister istemez hareketlilik felan getiriyor .Takim Savunmasinda fena degil.Gecen Sene Cl'de iyi maclar cikardi .Bu sene futbolu kafasinda bitirmis gibi .
Kayseride Ofansif Ortasaha bile oynuyordu bazen.Ama simdi günden güne geriye gidiyor
Eray,Sabri,Hakan Balta,Emre Colak,Aydin ve Amrabat takimin en yeteneksizleri .Amrabat ilk sirada olmamali bence en azindan bazen oyuna Ister istemez hareketlilik felan getiriyor .Takim Savunmasinda fena degil.Gecen Sene Cl'de iyi maclar cikardi .Bu sene futbolu kafasinda bitirmis gibi .
Kayseride Ofansif Ortasaha bile oynuyordu bazen.Ama simdi günden güne geriye gidiyor
Emre -sabri ve aydın isimlerine katılmıyorum. Yetenek olarak cok iyiler ama onların sorunu başka yerlerde gerciği. Birisi pro değil ,diğerinde zeka sorunu var diğerinede gel oğlum ekmek ye diye biliriz. Hangisi hangisine söyledim onuda siz bilin. Yeteneksiz listesine ben umutu ekliyorum. Ama enerjisi ile kapatıyor bunu az çok.
sabri ve yetenek yan yana olmamış reis
Bu adami Fatih Terim ve yabanci kurali maf etti. Cok iyi oyuncu bana göre. Özgüveni yok, kafasinda rahat degil.
Amrabat gibi bir sol dinamoyu Avrupa'nın hiçbir yerinden 8.6 milyon € gibi bir paraya alamazdık. Ki bu adam bir de Süper Lig'de pişip geldi bize. Herşeyiyle muhteşem bir transferdi ama imparator'un kurbanı oldu. Şuan Bale değil de Amrabat Ronaldo'nun karşısında oynuyor olabilirdi.
zaten iyi olsa PSV postalamazdi. her sene minimum 10 gol 10 asist yapmayan oyuncuyu dövüyorlar o ligde.. aydin yilmaz bile bundan daha efektif oynuyor.