#53 Nordin Amrabat

Eray,Sabri,Hakan Balta,Emre Colak,Aydin ve Amrabat takimin en yeteneksizleri .Amrabat ilk sirada olmamali bence en azindan bazen oyuna Ister istemez hareketlilik felan getiriyor .Takim Savunmasinda fena degil.Gecen Sene Cl'de iyi maclar cikardi .Bu sene futbolu kafasinda bitirmis gibi .

Kayseride Ofansif Ortasaha bile oynuyordu bazen.Ama simdi günden güne geriye gidiyor

.

Eray,Sabri,Hakan Balta,Emre Colak,Aydin ve Amrabat takimin en yeteneksizleri .Amrabat ilk sirada olmamali bence en azindan bazen oyuna Ister istemez hareketlilik felan getiriyor .Takim Savunmasinda fena degil.Gecen Sene Cl'de iyi maclar cikardi .Bu sene futbolu kafasinda bitirmis gibi .

Kayseride Ofansif Ortasaha bile oynuyordu bazen.Ama simdi günden güne geriye gidiyor

Emre -sabri ve aydın isimlerine katılmıyorum. Yetenek olarak cok iyiler ama onların sorunu başka yerlerde gerciği. Birisi pro değil ,diğerinde zeka sorunu var diğerinede gel oğlum ekmek ye diye biliriz. Hangisi hangisine söyledim onuda siz bilin. Yeteneksiz listesine ben umutu ekliyorum. Ama enerjisi ile kapatıyor bunu az çok.

Emre -sabri ve aydın isimlerine katılmıyorum. Yetenek olarak cok iyiler ama onların sorunu başka yerlerde gerciği. Birisi pro değil ,diğerinde zeka sorunu var diğerinede gel oğlum ekmek ye diye biliriz. Hangisi hangisine söyledim onuda siz bilin. Yeteneksiz listesine ben umutu ekliyorum. Ama enerjisi ile kapatıyor bunu az çok.

sabri ve yetenek yan yana olmamış reis

sabri ve yetenek yan yana olmamış reis

Sabri yetenekli tabiki .Geçen sene sneijderin golün önceki passi real madrid macında türkiyede kimse atamasdı veya çok az diyelim türk olarak. Onun sorunu ama beyni sorunlu biraz. Duvarı kafası ile delmek istiyor diyelim . Biraz oto kontrol eğitimi alması gerekirdi veya gerekir ama bu yaşdan sonra tren kaçtı biraz.

Bu adami Fatih Terim ve yabanci kurali maf etti. Cok iyi oyuncu bana göre. Özgüveni yok, kafasinda rahat degil.

Bu adami Fatih Terim ve yabanci kurali maf etti. Cok iyi oyuncu bana göre. Özgüveni yok, kafasinda rahat degil.

Amrabat gibi bir sol dinamoyu Avrupa'nın hiçbir yerinden 8.6 milyon € gibi bir paraya alamazdık. Ki bu adam bir de Süper Lig'de pişip geldi bize. Herşeyiyle muhteşem bir transferdi ama imparator'un kurbanı oldu. Şuan Bale değil de Amrabat Ronaldo'nun karşısında oynuyor olabilirdi.

Bir Burak değil.

Sent from my RM-914_eu_turkey_355 using Tapatalk

zaten iyi olsa PSV postalamazdi. her sene minimum 10 gol 10 asist yapmayan oyuncuyu dövüyorlar o ligde.. aydin yilmaz bile bundan daha efektif oynuyor.

Arkadaş rakip Balıkesirspor ama Amrabatı izlesen Real Madrid sanırsın.İşleri bu kadar zorlaştıran 2. bir topçu tanımıyorum dünya üzerinde..Rezalet kepazelik az kalıyor bu adam için..Hakikaten 1-2 milyon veren bir enayi kulüp bulursak satalım düşünecek birşey yok..Amrabat yerine ben çıkayım kupa maçlarına fiziğim de iyidir zaten bir tek güreşiyor onun kadar ben de beceririm ..

Amrabat gibi bir sol dinamoyu Avrupa'nın hiçbir yerinden 8.6 milyon € gibi bir paraya alamazdık. Ki bu adam bir de Süper Lig'de pişip geldi bize. Herşeyiyle muhteşem bir transferdi ama imparator'un kurbanı oldu. Şuan Bale değil de Amrabat Ronaldo'nun karşısında oynuyor olabilirdi.

İroni mi yapıyorsun. Başka bir izahı olamaz bu yazdıklarının.

Gesendet von meinem GT-I9001 mit Tapatalk 2

yeteneksiz değil ancak beyni ile vücudu arasında anlayamadığım bir küslük durumu var... devamlı kavga ediyorlar gibi... onun için amrabat'da saha içinde görünmeyen düşmanlarla kavga ediyormuş gibi futbol oynuyor... alınmasının sorumlusu fatih terim olabilir ama pahalı alınmasının tek sorumlusu abdurrahim albayrak'tır bence... fazla maliyetli olunca fatin terim vazgeçer gibi olmuş albayrak "aylavyu"su hocayı sevindirmek için şartları zorlamıştı... en azından bu süre zarfında oynayabileceği bir yabancı takıma kiralanabilir, o süre zarfında durumuna bakılabilir... devamlı oynarsa kendine güveni yerine gelir belki...

Kayserispor çok zor bi durumda. Salih Dursun, Okay Yokuşlu gibi genç futbolcuları var. Onları bize versinler bizde Amrabat'ı verelim. Zaten başka türlü kimse almaz.

Buna verilen parayla Avrupa dan daha iyi daha potansiyelli kanat oyuncusu alırdık.CL ye katılmış bir takım olarak neden Türkiye içinden bir kanat oyuncusu aldıysak?Tarihimizin en büyük kazıklarından biri kesinlikle.Takımda gereksiz yer işgal ediyor.

Geçen sene orta falan açıyordu en azından.Bu sene daha iyi olacak derken dahada berbat bir oyun oynuyor.

Ah Nurettin bize neler ettin :( Futbol dehasi Fatih Terim 8.6 m euroya seni transfer etti sonra sol icte oynatti seni .. Seni bitiren adam buyuk futbol ustasi Fatih Terimdir .

Geri
Üst Alt