- 4 Ağustos 2009
- 90.836
- 72.092
- 5.188
Antremanda nese saciyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
8milyon'a Ronaldinho getirilirdi :topsy_turvy:
ünal başgan terimin 3. döneminde ilk devre arasında getireyim dedi o kadar bonservis de yoktu. beğenmedi terim,istemedi..
Simdi getirsin.
şimdi yabancı kontenjanı daha ağır ve üzerine sneijder ve drogba var epey maliyetli. drogba gidecekse ki bence gitmeli,ronaldinho o zaman alınmalı![]()
1 buçuk sene önce takıma isteyen burada yüzlerce kişi vardı.
Klasik yorumlar şuna benzerdi :
Takıma alınsın kanat oyuncusu görelim; hemen ilk Amrabat alınmalı;hemde Galatasaraylıymış bırak Hurma çocuk rüyasına kavuşsun vb.
İstediği takıma geldi o kadar uğraştı şimdi daha gitmez))
Eğer şu AB kuralı gelse, düzgün İlk 11 oynarsa yardıracağından eminim, ama bir yedek, bir tribün, hiç özgüven gelmez ki böyle.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Geçen sezon bizle 43 resmi maça çıktı , tam 2001 dakika süre aldı.
Kaç kere yardırdığını gördün ?
Ab kuralı gelirse öyle bir takım oluştururuz ki Amrabat , bırak ilk 11'i 18'e bile giremez.![]()
Kayserili performansı tekrarlaması yeter aslında.
Bizde 442 solda oynadı. 4231 veya 433 Sol açık topçusu. Klasik Hollanda ekolünün kanatları açık oynar bizdeki gibi kanat değil.
Ondan verim alamıyoruz.
Ama Şampiyonlar Ligi'nde Soldan iyi oynuyordu. Burak'a kestiği ortalar, ve mesela Manchester'e karşı direğe attı o top aklıma geldikçe umudum var. Yeter ki 4231de oynasın.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Galatasaray'ı çok seviyor. Ben de Galatasaray'ı çok seviyorum.
E o zaman ben de kadroyu işgal edeyim.