#53 Nordin Amrabat

Ulan ne yapışkan birşey çıktın sen pehlivan hani bir ışık görsek kal diyicem ama hiç umut yok yani...

Fazla sıkmadan çek git olmadı başka yerlerde dene şansını.Herkes Galatasaray'da oynayamaz.

1 buçuk sene önce takıma isteyen burada yüzlerce kişi vardı.

Klasik yorumlar şuna benzerdi :

Takıma alınsın kanat oyuncusu görelim; hemen ilk Amrabat alınmalı;hemde Galatasaraylıymış bırak Hurma çocuk rüyasına kavuşsun vb.

İstediği takıma geldi o kadar uğraştı şimdi daha gitmez :)))

Eğer şu AB kuralı gelse, düzgün İlk 11 oynarsa yardıracağından eminim, ama bir yedek, bir tribün, hiç özgüven gelmez ki böyle.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

1 buçuk sene önce takıma isteyen burada yüzlerce kişi vardı.

Klasik yorumlar şuna benzerdi :

Takıma alınsın kanat oyuncusu görelim; hemen ilk Amrabat alınmalı;hemde Galatasaraylıymış bırak Hurma çocuk rüyasına kavuşsun vb.

İstediği takıma geldi o kadar uğraştı şimdi daha gitmez :)))

Eğer şu AB kuralı gelse, düzgün İlk 11 oynarsa yardıracağından eminim, ama bir yedek, bir tribün, hiç özgüven gelmez ki böyle.

Geçen sezon bizle 43 resmi maça çıktı , tam 2001 dakika süre aldı.

Kaç kere yardırdığını gördün ?

Ab kuralı gelirse öyle bir takım oluştururuz ki Amrabat , bırak ilk 11'i 18'e bile giremez.;)

Geçen sezon bizle 43 resmi maça çıktı , tam 2001 dakika süre aldı.

Kaç kere yardırdığını gördün ?

Ab kuralı gelirse öyle bir takım oluştururuz ki Amrabat , bırak ilk 11'i 18'e bile giremez.;)

Kayserili performansı tekrarlaması yeter aslında.

Bizde 442 solda oynadı. 4231 veya 433 Sol açık topçusu. Klasik Hollanda ekolünün kanatları açık oynar bizdeki gibi kanat değil.

Ondan verim alamıyoruz.

Ama Şampiyonlar Ligi'nde Soldan iyi oynuyordu. Burak'a kestiği ortalar, ve mesela Manchester'e karşı direğe attı o top aklıma geldikçe umudum var. Yeter ki 4231de oynasın. :)

Kayserili performansı tekrarlaması yeter aslında.

Bizde 442 solda oynadı. 4231 veya 433 Sol açık topçusu. Klasik Hollanda ekolünün kanatları açık oynar bizdeki gibi kanat değil.

Ondan verim alamıyoruz.

Ama Şampiyonlar Ligi'nde Soldan iyi oynuyordu. Burak'a kestiği ortalar, ve mesela Manchester'e karşı direğe attı o top aklıma geldikçe umudum var. Yeter ki 4231de oynasın. :)

alakasi yok bence, adam da oyun zekasi yok. yetenek olarak üst düzey bir futbolcu bence ama kafa bos olunca bi ise yaramiyor yetekleri. adam bodycheck yapiyor, faul yok diyor. sneijder süper kupa macinda bitane pas verdi, karsi karsiya kalacakti köseye gitti topla. kafa olmadigi sürece istersen amrabatin etrafina 10 kisi al, yinede bi ise yaramaz.

daha bikere keita gibi adam gecip görmedim. ya tempoyla geliyor, yada topu iceriye cekiyor orta yapar. yaptigi is bu. rakibin üstüne yürü, rakip geriye gitmezse topu geri cekip pas veriyor.

Galatasaray'ı çok seviyor. Ben de Galatasaray'ı çok seviyorum.

E o zaman ben de kadroyu işgal edeyim.

BdoH97GCQAAuaIQ.jpg

Git artık ALLAH KİTAP AŞKINA.

bu adami hull city istemiyor muydu? antalya bedava kiralik gönderecegimize hulla gönderelim.

Geri
Üst Alt