#53 Nordin Amrabat

Bir futbolcuda olmayan her şeyi anlarım çalım atamaz , şut atamaz , orta açamaz ama pas atamaz nedir abi Amrabatta bu yok adam pası zor atıyor izlerken deli oluyorum.Sercan Yıldırım da öyle hatta bizim Burak da öyle , bu adamlar her gün idman yapıyor topla iyiler o kadar Galatasaray seviyesindeler pas yapmayı nasıl beceremezler inanamıyorum.

El Sevilla Duda y el Málaga remonta - MARCA.com

_thorykel #68: Creo que Amrabat y El Handaoui se van a entender muy bien en el campo y me da que las nuevas incorporaciones se van a contagiar de querer hacer bien las cosas,con esto ya tenemos más competencia en los puestos y ahora todos tendrán que dar el máximo nivel.

Ben Amrabat ve Handaoui alanında çok iyi anlamak düşünüyorum ve yeni işe biz mesajların daha fazla rekabet var ve şimdi herkes maksimum vermek zorunda olacak, bu, iyi şeyler yapmak istiyorum yayılmış olacağını bana verir seviyesi.

ElmagoShaill #54: Como me ha gustado Amrabat.... Justo lo que el Málaga necesitaba. Luchador, con desborde y calidad. Me encanta. :)

Ben Amrabat sevdim .... Sadece ne Malaga gerekli. Taşma ve kalite ile güreşçi,. Ben onu seviyorum. :)

Ispanyollar bile ona güresçi diyorlar.

:D :D :D :D :D

20-30 Malagalı twiti okudum. Durmaksızın koşuyor, hızlı ve güçlü demişler. Sevilla defansını altüst etti kaliteli opsiyonun olmaması kötü yazmışlar. Alayı memnun :D

En azindan Ispanya'da piyasa yapar ve 5-6 milyon civari satariz ve fazla zarar yapmamis oluruz. Umarim birseyler ögrenir, Malaga'da teknik kapasitesi yüksek oyuncular var.

her mac hat-trick yapsa da kalsa keske.. o durumda bile geri gelmesini istemem.. bizim ayarimizda topcu degil..

Fatih Terim bu adamın nesini beğendi veya ne akla hizmet alınmasında ısrarcı oldu?

Hala anlayabilmiş değilim.

8 milyon Euro'luk bir Fatih Terim kazığı.Az buz değil.

Amrabat orada asist kralı olsa bile bu saatten sonra Galatasaray'a dönemez.Misyonunu kötüye kullanarak tamamlamıştır...

malaga da cok iyi oynasa dahi bize geri dönse ayni amrabati izleriz, amrabat kayserispor malaga gibi takimlarda basarili olur, cünkü baski yok üstünde ve en önemlisi amrabat vücüt gücünü ve hizi kulanabiliyor böyle takimlarda katti defans yok karsisinda. bize karsi takimlar defans yapti icin amrabat bos alan bulamiyor tekniki sayif oldu icin de hizi bir ise yaramiyor. ben ümitliyim orda iyi bir sezon gecirecek ve insallah 4-5 mio satacagiz kendisini cünkü bizde gelecegi yok

malaga da cok iyi oynasa dahi bize geri dönse ayni amrabati izleriz, amrabat kayserispor malaga gibi takimlarda basarili olur, cünkü baski yok üstünde ve en önemlisi amrabat vücüt gücünü ve hizi kulanabiliyor böyle takimlarda katti defans yok karsisinda. bize karsi takimlar defans yapti icin amrabat bos alan bulamiyor tekniki sayif oldu icin de hizi bir ise yaramiyor. ben ümitliyim orda iyi bir sezon gecirecek ve insallah 4-5 mio satacagiz kendisini cünkü bizde gelecegi yok

kesinlikle öyle. bakıyosun city nin kanat oyuncularına silva ve nasri bunlar çok hızlı oyuncular değil ama teknikleri ve zekalarıyla işi çözüyorlar. hıza gerek kalmıyor

Arkadaşlara katılıyorum, Amrabat iyi futbolcu ama skora katkısı yok denecek kadar az. muhtemelen malagada da sezonu 1-2 asist belki 1-2 golle tamamlar. şimdi beğenen ispanyollar, sezon sonu alınsada olur alınmasada derler. iyi bir anadolu takımında yada böyle alt sıra ispanya takımında iş yapar topu kendi bölgesinden alır rakip ceza alanına kadar taşır. ama işte orada misyonu biter. bizim istediğimiz şey ise topu ceza alanı bölgesindeyken iyi kullanması, işte o yüzden bizde başarılı olamıyor. yinede elimizdeki aydın, yiğit vs falan gibi çöplerdense amrabatın yedek kulübesinde olmasını isterdim yabancı sınırı olmasaydı. malesef bu yabancı sınırından dolayı amrabat asla bizde oynayamaz aynı şey ontivero ve hayroviç içinde geçerli. seneye 5 yabancı olacakken bu adamlar ne zaman forma giyecek? bizim böyle gençleri alıp pişirecek zamanımızıda, yerimizde yok malesef. 5 yabancın olacaksa hepsi elit olmalı. seneye nani, valencia ayarında bir kanat alıp koymalıyız takıma.

ispanyollar ne düşünüyor acaba ? kesin bu türkler toptan anlamıyor bu adamı hangi akla kiralık verdiler falan diyorlardır.

Sportif anlamda 3. Dünya Ülkesinin, 3. Dünya Taraftarlariyiz ne bekliyorsun ? Sen balin tadini bilmeyene, balin tadini anlatabilirmisin aceba ? Türkiye´de FIFA Menejer ciktigindan beri herkez kurumsallik ister, ama olaya daima durumsal bakar. Bir oyuncu bir kac tane hatali pas yaptigi zaman, hemen göze batar taraftarin. Bu adam pasi neden yalnis atti, diye sormaz ama kimse.

Galatasaray cok kasar bir hücüm futbol oynamaktadir. Kasar bir hücum anlayisi nedir ??? Takim halinde islemeyen bir hücum anlayisidir . Sadece bireysellikten ibarettir. Takim halinde dolasan, bos alanlara kosu yapan nerdeyse hic bir tane oyuncu yoktur. Hücumda top bir oyuncumuzun ayagina geldiginde, nerdeyse hic bir tane opisyonu kalmaz, ne pas atmak icin, nede topu sürmek icin.

Didier Drogba ön alanda top tutmak anlaminda dünyanin sayili oyuncularindandir, ve bu taraftar onun bile top tutamadigini iddia etmeye basliyorlar. Niye? Cünkü hepsi algidan ibaret, sahada gördükleri futbol mantiklarina uymadigi icin daima bir tane kurban ariyorlar. Drogba mesele haftalarca tek basina 2, 3 rakibe karsi topu tutup, atak baslatiyordu. Kisir bir atak futbolu oynuyorsan, ve eger arkadan destek gelmiyorsa, topu öyle sirti dönük ön alanda tutmak cok zor hale gelir. Ister Ronaldo, ister Torres, ister Batistuta olsun. Sonra Drogba bir an formdan düsünce, Drobba´ya bile top tutamiyor dediler. Iki üc hafta daha böyle oynasin, oyun zekasi yok diyecekler.

Amrabat yabanci sinirinin kurbanidir, Amrabat bizde oynarken CL olsun, derbiler olsun, cok verimli maclar cikarmistir. Bir cok maci cevirmemize katki saglamistir. Ama gerkse devamsiz bir sekilde kullanilmasindan, gerekse kasar gibi olan hücum anlayisimizdan, bu adam saha icinde devamlilik gösteremedi. Kendisini göstermek adina, az süre aldigi icin, kafasi ile duvardan gecmek istedi, ve cogu kez basaramadi. Ne yapsin Amrabat ? Orta ahsada Melo, hücumda Drogba ve Sneijder, kalede Muslera. 6 arti 0 gibi sacma bir yabanci siniri. Sag bekin yabanci, sol bekin yabanci, hatta stoperlerin bile yabanci.

Bakin arkadaslar, kimseyi kücümsemek istemiyorum ve hepinizi cok seviyorum. Ama Amrabat pas atamiyor nedemek ya ? Amrabat assist kabiliyeti cok yüksek bir oyuncu, verimli isliyen bir hücumda sezon icinde rahat bir sekilde 15-16 assist yapabilecek bir oyuncu. Fatih Terim döneminde, özellikle ikinci sezon ve bu sezonun basinda, bol bol pozisyon ürettigimiz halde, ceza alaninin icini yeterince dolduramiyorduk.

Ligt´e Amrabat´in ilk 11 oynadigi en son maci emsal olarak alicam.

2013-2014 Galatasaray 1-1 M.P. Antalyaspor maç özeti Ligtv.com.tr

Amrabat Burak Yilmaz´a 0:15´de cok güzel bir assist yapiyor. Burak bu golü belki atabilirdi, son vurusta kabiliyetli iyi bir oyuncu, sezon basinda sansizlik yasadi. Ama ne bicim bir hücum etme sekli ? Emre Colak nerede ? Emre Colak o pozisyona cok daha yakin oynamasi lazim, ve o iki Kasimpasali stoper arasinda bir tane Galatasaray´li olmasi lazim ki, Burak kardesimizin önü daha fazla acilsin.Gol olma yüzdesi biraz daha artsin.

1.13´de nerdeyse ayni filim. Amrabat topu müthis kurtariyor Mehmet Sedef´ten sonra topu ortaya birakiyor, ama Burak 80% pozisyonu iskaliyor. Tamam iskalayabilir, ama orda destek olarak gelecek öbür hücumcu nerede ? Bu Pozisyon Fenerbahce macinda olsa, hücuma defanstan katilan odun Egemen Sow´un o sekilde iskaladigi topa arkadan bedeni ile birlikte kaleye kayardi.

Bunlar hep sans meselesi, olayi cok fazla sansa birakirsan, sonra bu kaybettigin puanlara aglarsin sonunda.

Fatih Terim döneminde, yinede daha üretkendik hücum anlaminda, olay ozamandan kasarlanmaya baslamis olsa bile. Mancini geldiginden beri hücum oyunumuz ise iyicene kasarlanmaya basladi. Birak ceza sahasini dolurmayi, artik üretkenligimize tamamen kaybettik. Mancini buna cözüm bulmasi lazim.

Sportif anlamda 3. Dünya Ülkesinin, 3. Dünya Taraftarlariyiz ne bekliyorsun ? Sen balin tadini bilmeyene, balin tadini anlatabilirmisin aceba ? Türkiye´de FIFA Menejer ciktigindan beri herkez kurumsallik ister, ama olaya daima durumsal bakar. Bir oyuncu bir kac tane hatali pas yaptigi zaman, hemen göze batar taraftarin. Bu adam pasi neden yalnis atti, diye sormaz ama kimse.

Galatasaray cok kasar bir hücüm futbol oynamaktadir. Kasar bir hücum anlayisi nedir ??? Takim halinde islemeyen bir hücum anlayisidir . Sadece bireysellikten ibarettir. Takim halinde dolasan, bos alanlara kosu yapan nerdeyse hic bir tane oyuncu yoktur. Hücumda top bir oyuncumuzun ayagina geldiginde, nerdeyse hic bir tane opisyonu kalmaz, ne pas atmak icin, nede topu sürmek icin.

Didier Drogba ön alanda top tutmak anlaminda dünyanin sayili oyuncularindandir, ve bu taraftar onun bile top tutamadigini iddia etmeye basliyorlar. Niye? Cünkü hepsi algidan ibaret, sahada gördükleri futbol mantiklarina uymadigi icin daima bir tane kurban ariyorlar. Drogba mesele haftalarca tek basina 2, 3 rakibe karsi topu tutup, atak baslatiyordu. Kisir bir atak futbolu oynuyorsan, ve eger arkadan destek gelmiyorsa, topu öyle sirti dönük ön alanda tutmak cok zor hale gelir. Ister Ronaldo, ister Torres, ister Batistuta olsun. Sonra Drogba bir an formdan düsünce, Drobba´ya bile top tutamiyor dediler. Iki üc hafta daha böyle oynasin, oyun zekasi yok diyecekler.

Amrabat yabanci sinirinin kurbanidir, Amrabat bizde oynarken CL olsun, derbiler olsun, cok verimli maclar cikarmistir. Bir cok maci cevirmemize katki saglamistir. Ama gerkse devamsiz bir sekilde kullanilmasindan, gerekse kasar gibi olan hücum anlayisimizdan, bu adam saha icinde devamlilik gösteremedi. Kendisini göstermek adina, az süre aldigi icin, kafasi ile duvardan gecmek istedi, ve cogu kez basaramadi. Ne yapsin Amrabat ? Orta ahsada Melo, hücumda Drogba ve Sneijder, kalede Muslera. 6 arti 0 gibi sacma bir yabanci siniri. Sag bekin yabanci, sol bekin yabanci, hatta stoperlerin bile yabanci.

Bakin arkadaslar, kimseyi kücümsemek istemiyorum ve hepinizi cok seviyorum. Ama Amrabat pas atamiyor nedemek ya ? Amrabat assist kabiliyeti cok yüksek bir oyuncu, verimli isliyen bir hücumda sezon icinde rahat bir sekilde 15-16 assist yapabilecek bir oyuncu. Fatih Terim döneminde, özellikle ikinci sezon ve bu sezonun basinda, bol bol pozisyon ürettigimiz halde, ceza alaninin icini yeterince dolduramiyorduk.

Ligt´e Amrabat´in ilk 11 oynadigi en son maci emsal olarak alicam.

2013-2014 Galatasaray 1-1 M.P. Antalyaspor maç özeti Ligtv.com.tr

Amrabat Burak Yilmaz´a 0:15´de cok güzel bir assist yapiyor. Burak bu golü belki atabilirdi, son vurusta kabiliyetli iyi bir oyuncu, sezon basinda sansizlik yasadi. Ama ne bicim bir hücum etme sekli ? Emre Colak nerede ? Emre Colak o pozisyona cok daha yakin oynamasi lazim, ve o iki Kasimpasali stoper arasinda bir tane Galatasaray´li olmasi lazim ki, Burak kardesimizin önü daha fazla acilsin.Gol olma yüzdesi biraz daha artsin.

1.13´de nerdeyse ayni filim. Amrabat topu müthis kurtariyor Mehmet Sedef´ten sonra topu ortaya birakiyor, ama Burak 80% pozisyonu iskaliyor. Tamam iskalayabilir, ama orda destek olarak gelecek öbür hücumcu nerede ? Bu Pozisyon Fenerbahce macinda olsa, hücuma defanstan katilan odun Egemen Sow´un o sekilde iskaladigi topa arkadan bedeni ile birlikte kaleye kayardi.

Bunlar hep sans meselesi, olayi cok fazla sansa birakirsan, sonra bu kaybettigin puanlara aglarsin sonunda.

Fatih Terim döneminde, yinede daha üretkendik hücum anlaminda, olay ozamandan kasarlanmaya baslamis olsa bile. Mancini geldiginden beri hücum oyunumuz ise iyicene kasarlanmaya basladi. Birak ceza sahasini dolurmayi, artik üretkenligimize tamamen kaybettik. Mancini buna cözüm bulmasi lazim.

katıldığım yerler var amrabat fundemental ve fizik olarak bu ligde en iyi futbolculardan takımdaki çoğu futbolcudan daha iyi. Amma!! yabancı sınırı verimli olmasını düşürdü, son vuruşlardaki beceriksizliğide ofansif bir yabancıdan sürekli gol ve asistler bekleyen bizim için hayal kırıklığı oldu. yani asıl sorun yabancı sınırı. seneye 5 yabancı olacakken gidipte amrabat hatta ontivero, hayroviç gibi yabancılara kontenjan harcayamayız. 5 yabancı sınırı olacaksa bunlar nani, valencia falan olmalı. yabancı sınırı en büyük sorundur. eğer yabancı sınırı kalkarsa yedekte amrabatın olması yiğit, aydın gibi çöplerdense daha tercih edilebilir olacaktır.

Geri
Üst Alt