#53 Nordin Amrabat

5m euro eedcegine inandiginiz acik oyuncusunu yollayip

3 kurus etmeyecek acik oyunculariyla anlasalim:)

Karakter olarak Hajrovic'ten tabi ki çok çok daha iyi ama , sınırlamaya göre yetersiz.

5 Mn € minimum ücretle satılmalıdır.

Amrabat gibi bir karakter abidesini bırakıp Hayroviç çingenesini almak.Ne rezalet bir transfer dönemiydi öyle.Adnansların 2010 yazında ki rezaletlerinden aşağı kalır yanları yok.

Amrabat tam +3 lük bir oyuncu. Ne zaman sahaya sürsen fizik olarak hazır. Büyük oyuncu değil kaprisi de olmaz. 5 milyona falan alıcısı yoksa 2-3 milyon için amrabattan vazgeçilmemeli. Koy yedeklere iyi bir kontratak oyuncun olsun maçın gidişatına göre bruma veya tellesin yerine oyuna girebilir

Hala ilk 11 oyuncusu olarak görmüyorum, fakat son yarim sezon'u düsünerek (Bruma/Aydin sakatligi sonrasi) kesinlikle kadro'da kalmasi gerektigini düsünüyorum. Bir daha kanatsiz bir sezon gecirmek IS-TE-MI-YO-RUM.

Ligimizi taniyor, sorun cikartan bir oyuncu degil, maasi da makul. Üstelik ispanya'da oynadi bu sene. Olumlu bakiyorum acikcasi.

Muslera, Melo ve Sneijder garanti oynar sanirim. Sol bek eksikligini düsünerek Telles'i de yazalim. #5'de Chedjou/Bruma paylasir. [Semih-Koray ikilisi tutsa keske, ama henüz erken.]

+3'de de Amrabat, Eboue ve Chedjou/Bruma olur herhalde.

güreşerek ilerde top tutmamızı sağlayacak bir adam lazım takıma bu bir gerçek büyük bir joker olur bizim için yedek kulübede bu yıl amrabat hem malaga performansını biraz takip ettim çok enteresan harbi gerçek asistler yapmış adam skora direk etki eden ölümcül pas ve orta girişimleri var..

gelirse yine yerin dibine sokacaksiniz adami. adam kayseride de basariliydi bize geldi de noldu.

amrabat net acik alan topcusu. büyük takimda is göremez.

karakteri cok üst düzey bunu da belirtmek isterim.

Amrabat kesinlikle Hajrovic'tan kötü degildir.

Amrabat ayni zamanda müthis bir karaktere sahip, Galatasaray gelmek icin neler yapti neler...

Hajrovic ise Parasini almak icin neler yapti neler.

Fark ortada. Nordin Adamin dibidir. +3 icin gayyet iyi. Oyuna yeni Dynamik getirlen bilen bir oyuncu, Hajrovic göndersinler artik, sirf zarar, Werder Bremenle küme mücadelesi versin

+3 için en uygun adam, eğer büyük paralar teklif edilmiyorsa kesinlikle takımda tutmalıyız

Amrabat ve Riera'yı Ontivero ve Hajrovic yeteneksizleri için harcadık.

Amrabat ve Riera'yı Ontivero ve Hajrovic yeteneksizleri için harcadık.

c2d2dac12dccc4897e83e72145b1d3fc.600x

karakterli olsada gelmesine sıcak bakmıyorum takasta kullanılmalı

bizde tutmadı '' doku uyuşmazlığı '' umarım gittiği yerlerde başarılı olur hıyaroviç gibileri de söner gider...

3'e 5'e bakmadan satın bunu.

o da orada memnundur halinden yardırıyormuş ...

malagada iyiydi talip falan yok mu buna ? oly diyorlardı bir ara ama ses çıkmadı.

Oğlum ne yedin bu tatilde bu nasıl göbek? Yoksa hep vardı ve buna rağmen mi hızlıydın?

BsGmIMzIMAAyJ64.jpg

Geri
Üst Alt