#53 Nordin Amrabat

Oğlum ne yedin bu tatilde bu nasıl göbek? Yoksa hep vardı ve buna rağmen mi hızlıydın?

BsGmIMzIMAAyJ64.jpg

Bende ispanya'da gelisir diye düsünmüstüm. Ya simdi bu kaldigi yerden devam mi edecek? Ümitliydim acikcasi.

AMRabat kalsın da yine deli etsin bizi.

En azından Hayırsızovic gibi değil.

kalsın tabi

öne geçtiğimiz maçlarda koy forvete adam farkı açsın

iyi tobçu ben beğeniyorum göreceğiz faydasını bu sezon prandelli hocamızla

Gokhan Toreyi Daha alamayiz Besiktas Yine kiraliyor bu sefer ucuzaa satin alma opsiyonu koyduruyorlar.4 milyona satin olacakmis galiba.Gokhani Alamadik yine arkadas bunuda alsaydik Amrabatin yerine amrabat gobek yapmis yine.

Gectigimiz sezondan bu yanadir yaziyorum, bu adamin bizde en iyi oynayacagi yer forvet mevkisidir. Second striker oncelikli olmak uzere. Ama teklif varsa 3'e 5'e bakmadan yollasinlar. Gereksiz kontenjandan yiyor.

Prandelli 3lü forvet hattı belirleyecekse Kayseridede kenar forvetten yıldızı parlayan güreşçimiz +3 için biçilmiş kaftan

Kendisini yerip hayroviçi messi ilan eden gscimbom forum yazarları profile girinde adam görün.

nordin_amrabat_saglik_kontrolunden_gecti_1344245464.jpg

Ilk geldignde... masallah, simdi baya göbek yapmis.

BsGmIMzIMAAyJ64.jpg

Ben de bu Adma hirs,diszplin var sandim. :S

Töre gelirse Amrabat takimda isi yok.

Aslinda kolayca 5m euro isteyebiliriz bu sezonki performansiyla

avanak amrabat :D ben bu adamı takımda istiyorum ya mücadele ediyor bazende iyi işler yapıyor hemde stadda beni güldürüyor. adamı topsuz oyunda izliyorum bazen kendi kendine koşarken kayıp düşüyor falan çok gülüyorum bu yüzden avanak diyorum :D

Takimda kalir mi kalmaz mi bilmiyorum ama su an takimla antrenmanlara ciktigina gore su instagram profilindeki malaga formali resmini kaldirsin zahmet olmazsa.

Beğenilmediği dönemde bile Cl de yaptığı katkılar ortada.Takımda kalmalı

Geri
Üst Alt