#53 Nordin Amrabat

Eğer takımda kalacaksa sağ kanatta oynasın artık.

Amrabat bu takıma lazım. Dün 2 gol attı diye demiyorum. Dünkü attığı da atamadığı da önemli değil benim için. Kıytırık bir hazırlık maçıydı neticede.

Fark yaratacak oyuncu Amrabat. Topu aldığında şimdi birşeyler olabilir diyeceğimiz adam. Bir kısım Galatasaray taraftarı beğenmiyor diye böyle oyuncudan vazgeçmem ben.

Aldığı her topla 3 kişi çalımlasın, asist versin gol atsın diye bekleyenler var, bu beklentinizi Ronaldo 'da, Messi 'de karşılayamıyor. Bunun farkındasınız değil mi?

abim olacak zat fenerlidir.

bir keresinde real madrid'i 3-2 yenmistik. ilk yarisini kotu oynamistik. 2. yari amrabat girmisti oyunu hareketlendirmisti, abim fenerli gozuyle amrabati o kadar paraya aldirip yedek birakti terim, bak nasil oyunu canlandirdi demis idi, yine dunde bizim maci izlerkene o kadar kanatsiz oynadiniz amrabati yolladiniz salak gibi dediydi.

Amrabatin formunu begenmem, kaliteside sınırlı zaten. Lakin abim olacak zat hakliydi. cunku 8 milyon vermissin verim alamamissin. kanatsizim diye agliyorsun kanatta sneijder'i oynatiyorsun. bazende kanatsiz oynuyorsun!!!! sinirlendim

Bizim kadromuza göre fena değil.Kalıcak bence.

Kalsın. İyi olduğundan değil ama takımda adam gibi kanat olmadığından kalsın.

Ontivero ile birlikte Halilodzic'e hediye edelim.

Malaga macerası çok işe yaramış. Artık sadece güreşmiyor, güzel işler de yapıyor. Umarım böyle devam eder ve takımda kalır.

ağzıyla kuşta tutsa bizim bazı taraftarlara yaranamaz futboldan biraz anlayan kesinilkle kalmasını ister ideal joker oyuncu bitiricilik yok ama topu ileri çok iyi taşıyor.

sırtı dünuk oynayabiliyor kanatlarımız da gayet güçlendi bence amrabat forvette denenebilir.belki yarım podolski çıkartabiliriz amrabattan.

Sıkıcılıkta doruk noktaya ulaşmış iki takımın da birbirini izlediği bir maça biraz olsun hareket getirdi Amrabat iyidir iyi.

Oğlum ne yedin bu tatilde bu nasıl göbek? Yoksa hep vardı ve buna rağmen mi hızlıydın?

BsGmIMzIMAAyJ64.jpg

Tatilden döndükten sonra belirgin olan göbeğini kısa sürede six pack yaparak şaşırtmıştır.

WWg0O4.jpg

Geri
Üst Alt