#53 Nordin Amrabat

Ben gitmesini istemiyorum açıkçası

Çünkü şu saatten sonra adam gibi birini alamazlar

En fazla hajrovic gibi biri gelir

Amrabat hazırlık döneminin en formda oyuncusu.Fiziksel ve kondisyon olarak da takımdaki en hazır futbolcu.Sen en hazır ve son maçlarda en çok göze batan skora katkı yapan adamını önemli maçlarda oynatmayıp satmaya çalışıyorsan harbiden sıkıntı büyük demektir.

bu sene salaklık yapıp kiraya vermezsek takımın bir çok maçta yıldızı olucak hele prandellinin çakılı savunma uzun top futbolunda efsane sezon geçirir benden söylemesi..

Satilirsa ya 4-5m euro veya daha çok'a satilsin ya kalsin

O kadar dandik oyuncularimiz var ki yedekte de pek zarari olmaz.

Adamın olumsuz tek bir açıklaması yok , aldığı maaş çok düşük(belki sebep budur) , yedek kalınca isyan etmiyor , takımdaki kimseyle sorun yaşamıyor ve Sneijder ile uyumu belki en iyi oyuncu. Ayrıca 4-4-2'nin sol kanadında verimli olamadı ama ne zaman 4-2-3-1 oynasak iyi oynadı(3-2 kazandığımız Real Madrid maçı da dahil) ve en önemli nokta Bruma'da dahil şuan elimizdeki en hazır kanat oyuncusu. Durum buyken neden ilk 11 oynayabilecek adamı göndermeyi çalışıyoruz anlamıyorum.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=FegdvdaCvEk[/media]

Adamın olumsuz tek bir açıklaması yok , aldığı maaş çok düşük(belki sebep budur) , yedek kalınca isyan etmiyor , takımdaki kimseyle sorun yaşamıyor ve Sneijder ile uyumu belki en iyi oyuncu. Ayrıca 4-4-2'nin sol kanadında verimli olamadı ama ne zaman 4-2-3-1 oynasak iyi oynadı(3-2 kazandığımız Real Madrid maçı da dahil) ve en önemli nokta Bruma'da dahil şuan elimizdeki en hazır kanat oyuncusu. Durum buyken neden ilk 11 oynayabilecek adamı göndermeyi çalışıyoruz anlamıyorum.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=FegdvdaCvEk[/media]

Bizim takım şu an anlaşılamayacak o kadar çok şey yapıyor ki

Anlamiyorum neden satiliyor. Cok daha iyi Kanat oyuncularimiz mi vardi. Bruma pat diye 11 oynayamaz her maci. Bazen böyle güresen bi Oyuncu lazim. Hele Antep gibi Anadoludeplasmanlarinda

Başlığa Malaga'da kiralık diye ekleyebiliriz.Aynı şekilde Ontivero ve Oğuzhan Kayar'a da.

dün olsaydi cok iyi güresirdi
tam ona göre bir mac oldu
böyle bir ortamda niye gönderildi anlamadim

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

eboue nin gitmesi lazımdı aslında ama adam gitmedi:mad: bu yüzden amrabatta süper futbolcular !! pandev ve cemali için kiralık gönderildi amrabatta bizde çok etkisiz saç baş yolduran maçlar oynadı ama yerine alınan oyuncuların amrabattan kesinlikle üstün yönü yok

Çok rahat yer bulurdu bu kadroda,düzelir dedikce daha bozuluyor herşey

hala Galatasaray diye yanıp tutuşuyosun saf mısın nesin?

git topunu oyna orda mis gibi

Geri
Üst Alt