#53 Nordin Amrabat

Özledim lan bu keratayı şu kanat yoksulluğunda.

I am the one who knocks!

Yabancı olmasından dolayı gitti.Ama geçen seneki performansı yok şu an malagada.

Bunu yollayıp Pandevi alan zihniyete ben Pandevden 5 kat etkili oyuncu.

ilk 11 de yine

sanirim tek forvet olarak oynatiliyor

tam kaos futbolu topçusu bu takımda iş yapardı. 2 Yıl önce şliginde gruptan çıktıysak amrabat sayesinde özellikle yağmurlu cluj maçında amrabat olmasa 3 maç 0 puan olurduk ve çıkamazdık bu takımda biraz olcan dışında orta yapan oyuncu yok bekler bile açamıyor bu yüzden amrabat şarttı.

Penaltidan gol atti.

Bizde kalsaydi CLde iyi işler yapacagini inaniyorum

Sezon sonu en az 4m istemek lazim ve ondan sonra da yollamak lazim.

yav ne cl si koy burak'ın yerine forvete hiç değilse ofsaytla faulle atak kesmez top tutar dağıtır gol atmasada takımın hücuma çıkmasını sağlardı

ilk yari bitti 3-0 önde Malaga iki assist yapti reis

Adam yardırıyor orada. Biz burada Yasin oynatıyoruz.

Ünal Aysal ve Duygun Yarsuvat ile 2 retweet'i var.Diğerlerinin pek umrunda değil.

bir de penalti atti gerci demin de kaleciye karsi karsi kacirdi, ama amrabat tam ispanya uygun bir futbolcu

Güzel 3,5 Milyon alacagiz böyle devam ederse.

Chedjou 6
Amrabat 3,5
Dzemaili 1.5
Pandev 0

11 Milyon

Huntelaar 0
Cavanda 5
Veloso 6
Marquez yada baska X tercübeli Lider bir Stoper | 1 Milyon

Seneye Yabanci siniri kalkarsa:

------------------------------------------------------------------Muslera---------------------------------------------------
---------Cavanda----------------------------Semih/Koray---------------------------Marquez/XXX-----------Telles------
-----------------------------------------------Felipe Melo--------------------Miguel Veloso--------------------------------
---------------------------------------------------------------Wesley Sneijder---------------------------------------------
---------------Olcan Adin---------------------------------Klaas Jan Huntelaar----------------------Armindo Bruma----

:k19:

Nasil oluyor da La Liga gibi kaliteli Ligde iyi oynuyor, ama bizim şike Liginde birşey yapamadi?

Sezon sonu iyi bir fiyata sat.

Geri
Üst Alt