#53 Nordin Amrabat

Niye oynatmiyonuz lan tosunumuzu. Dislamayin bu cocugu, sezon sonu size kitleyecektik.

Ama o is de yatti aslinda, Apo geri dönecek diyordu.

amrabat birakti malagayi, albayrak söz verdi adama geri geleceksin diye, ya arkadas sen kimsin? yerin garanti mi de böyle amrabata gelecek sezon bizdesin diyebiliyorsun? resmen galatasaray zarar veriyor albayrak belki adamlar alacakti amrabati simdi ölsem almazlar artik
Ne kadar kötü bir yönetici olsada prandelliden sonra takımı topladığını düşünüyorum.

Malaga zaten almıyacaktı ki para yok adamlarda yine kiralık bile isteyebilirlerdi

Yabancı sınırı kalktığına göre yine deneyebiliriz.Transfer yapmakta yine zorlanabiliriz yazın o yüzden deneyelim.

Apo ile alakasi yok, Prandelli varken aceba niye islemedi o sihir ? Hersey Hamza hocanin gelmesi ile basladi, yoksa tepe takla gidiyorduk halen Apo mapo hikaye...

---------------------------------------

Bu arada son macta kart cezalisi oldugundan dolayi forma giymedi.

3 Milyon euro uçtu gitti. Maguruscu kendi cebinden versin bu parayı.

Apo ile alakasi yok, Prandelli varken aceba niye islemedi o sihir ? Hersey Hamza hocanin gelmesi ile basladi, yoksa tepe takla gidiyorduk halen Apo mapo hikaye...

---------------------------------------

Bu arada son macta kart cezalisi oldugundan dolayi forma giymedi.
prandelliyi real madridin başına koy kümeye oynar Adem :D

Kış mevsimine denk gelen deplasmanlarda örneğin;Sivas hep denk gelir salalım o tarz maçlarda bolca güreşsin yeteneğin 3. planda kadığı maçlar olacağı için zorluk çekmez.

Biraz sabirli olun la, belki yine oynatir amigolar

sezonun bitmesi daha çok var

Gelmesin ötede dursun. Yine poposunu rakibe dayayan bir oyuncuyu görmeyi istemiyorum. Gidin ayewi alin bedava.

Jalma Kampos daha iyi topçu.

Bruma gibi yeteneksiz topçular varken bir de Amrabat'a gerek yok.

Burda olmasını kastetmedim la ligada rmnin başında olsun kesinlikle başarılı olamaz.

gider 3lü ortasaha oynatır 3lünün ortasınada ronaldoyu koyar

Ona bakarsak zaten hiçbir yerde başarılı olamaz bu adam ama yine de buna teklif yapanlar olur.

Geri
Üst Alt