Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne kadar kötü bir yönetici olsada prandelliden sonra takımı topladığını düşünüyorum.amrabat birakti malagayi, albayrak söz verdi adama geri geleceksin diye, ya arkadas sen kimsin? yerin garanti mi de böyle amrabata gelecek sezon bizdesin diyebiliyorsun? resmen galatasaray zarar veriyor albayrak belki adamlar alacakti amrabati simdi ölsem almazlar artik
Ne kadar kötü bir yönetici olsada prandelliden sonra takımı topladığını düşünüyorum.
Aynen iyi gaz veriyorGaz. Sorunun cevabi gaz Isa. Allah bilir nasil pohpohluyordur bizim gazla calisan yerlileri.
prandelliyi real madridin başına koy kümeye oynar AdemApo ile alakasi yok, Prandelli varken aceba niye islemedi o sihir ? Hersey Hamza hocanin gelmesi ile basladi, yoksa tepe takla gidiyorduk halen Apo mapo hikaye...
---------------------------------------
Bu arada son macta kart cezalisi oldugundan dolayi forma giymedi.
3 Milyon euro uçtu gitti. Maguruscu kendi cebinden versin bu parayı.
prandelliyi real madridin başına koy kümeye oynar Adem![]()
Maket ucak bile almaz. Tek dertleri Galatasarayi kullanıp para kazanmak ve iki gram beyinleriyle Galatasarayi milyonlarca euro zarara uğratmak.Ucak alacak bize, ona para biriktiriyor yillardir.
Burda olmasını kastetmedim la ligada rmnin başında olsun kesinlikle başarılı olamaz.Real Madrid'in kadrosu bizde olsun azize td olsa bile şampiyon oluruz![]()
Burda olmasını kastetmedim la ligada rmnin başında olsun kesinlikle başarılı olamaz.
gider 3lü ortasaha oynatır 3lünün ortasınada ronaldoyu koyar
Ucak alacak bize, ona para biriktiriyor yillardir.