#53 Nordin Amrabat

malaganin opsiyonu var 3.5 milyondan yani en kötü ihtimal oraya göndeririz ama malaga almasa bile baska bir ispanya takimi talip olur adam sonucta orda piyasa yapti. bosuna demiyorum brumayi ispanya göndererk kiralik olarak

apo giderayak manevi evladini tekrar bize kakalayacak

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Biraz önce Malaga - Atletico Madrid maçının tekrarını izledim de, Malaga'lılar bu Amrabat'a tapıyorlar resmen. Adam oyundan çıkıyor, taraftarlar kendinden geçiyor Amrabat'ı alkışlayacağız diye. Ayakta alkışlıyorlar falan. Ben Amrabat'ın yerinde olsam Malaga'da kalırdım. Hadi hiç olmadı Sevilla benimle ilgileniyorsa, oraya transferim için fedakarlık yapardım.

Brumayida vlc ye kiralasak ki bu sene cl ye gidecek gibi,adamin.potansiyeli ortaya cikar teknik ekipde portekizli mis olur

3.5 vericek mi malaga bakalım ,süreleri ne zaman doluyor 30 mayıs mı acaba?

Tercikte zorlanacağını sanmıyorum... Neredeyse takımın maaş bazında en az kazananlarından.. 8,5 milyon bonservis diyorsunuz da son 3 yılda büyük takıma transfer olmuş yerli oyunculara bakın nekadar kazanıyor? misal egemen gibi kazma bir stoper bile 2.2 milyon euro kazanıyor... 3 yılda sadece maaşından yaklaşık 2,5 euro bile karımız var bunu da bonservisten düşerseniz gerçek kaybımız ortaya çıkar ki biz amrabat tan o kadar da zarar etmedik...

Amrabat seneye 3-4 milyon € gibi bir bedele yollanmalı,Brumada Portekiz veya İspanya ligine kiralanmalı,Yerlerine ise Arsenalde forma şansı bulmakta zorlanan ve sözleşmesinin bitmesine 1 yıl kalan (İnterde kiralık)Podolski ve sözleşmesi bitecek Konoplyanka düşünülmeli.Konoplyanka zor bir transfer ama iyi bir yıllık ücret ve bir miktar imza parasına ikna edilebilir.Şöyle bir forvet hattı ligi domine eder.
-Konoplyanka--Sneijder--Podolski---
-----------------Burak-----------------

ispanya liginde bence iyi performansa sahip bence bu durum göz önünde bulundurularak ispanyada pazarlanabilir.

Amrabattan once Bruma kiralanmaliydi Malaga'ya ama hangi beyinsiz Amrabata kafa tutuyorsa kulupte her seferinde herifi gonderdi

Hajrovic denen isimsiz,başarısız dingil için harcadığımız adama İspanya tapıyor.

Ben burda Hajroyu iğnelerken ceza almıştım.

Amrabat seneye bizde kalmalı yabancı sınırı da yokken daha faydalı olur diye düşünüyorum. Bu sene yabancıları göndermemeliyiz Telles, Bruma, Amrabat bir şekilde kalmalı çünkü yerlerine oyuncu alacağımızı sanmıyorum bence yedekte Tarık,Olcan,Aydın oturacağına Telles,Bruma,Amrabat otursun

Amrabat seneye bizde kalmalı yabancı sınırı da yokken daha faydalı olur diye düşünüyorum. Bu sene yabancıları göndermemeliyiz Telles, Bruma, Amrabat bir şekilde kalmalı çünkü yerlerine oyuncu alacağımızı sanmıyorum bence yedekte Tarık,Olcan,Aydın oturacağına Telles,Bruma,Amrabat otursun
Ne Ambarati yahu,bu hali saha oyuncusu un bizde isi ne
Turkiye ligi ISpoanya ligi gibi degil sert bir lig
Bizde Malaga degiliz
Ambarat bos alan oyuncusu

Oğlum ne güzel talipleri varken satalım gitsin işte.

bes para etmez,hazir isteniyorken bi sekilde kakalasinlar

ft ve aponun 8,5 milyon avroluk kazigi,paraya bak haha,adamlar 3,5 cilgin rakam diyor amrabat icin

bilseler biz 8,5 verdik(((

Geri
Üst Alt