#53 Nordin Amrabat

bu adam burak'an daha fazla katkı sağlar. zaten kanatta degil santraforda veya 10 nuarada denersek daha basarılı olacaktır.

komple bir santrafor alırız hem sneijder'in hemde santraforun yedegi olur.

bence amrabat gelecek sezon kadromuzda bulunmalı.

ben bu adamı yedek bile yapmam tabi herkesin görüşüne saygım var futbol adına gördügüm hiçbir özelligi yok

kanat adamı bunun gibiler oluyorsa eplde oynayanlar marstan geliyor demektir

bu adamı kovup brumayı kiraya verip gerçek bir kanat olmalı takımda (tabi böyle birşey olmayacak biliyoruz)

ben bu adamı yedek bile yapmam tabi herkesin görüşüne saygım var futbol adına gördügüm hiçbir özelligi yok

kanat adamı bunun gibiler oluyorsa eplde oynayanlar marstan geliyor demektir

bu adamı kovup brumayı kiraya verip gerçek bir kanat olmalı takımda (tabi böyle birşey olmayacak biliyoruz)

amrabat kanat degil diyorum zaten. malagada santrafor ve 10 numara posizyonlarında oynadıgı icin basarılı oldu. bizdede bu bölgelere alternatif olabilir.

Elimizde ki kanat oyuncularından ; Emre ve Yasin kesinlikle kalacaktır.

Bruma duruma göre ya kiralanmalı yada bonservis kazanılmalı.

Amrabat dönerse iki değil bir kanat transferi yapılır , umarım oda Konoplyanka yada Ayew olur bedelsiz olarak.

Ancak ben Amrabat'tan bonservis kazanıp Bruma'nın doğru bir yere kiralanmasından ek olarakta Pione Sisto'nun takıma kazandırılmasından yanayım.

Yabanci sinirlamasinin kalktiği bugünlerde mutlaka takimda kalmali, Şampiyonlar Liginde iyi bir yedek eski formunu yakalarsa sağ yada sol kanatin vazgecilmezi olur.

3 m verip alsınlar şunu gitsin artık zarar etmiş olsak da biraz para getirsin hiç değilse

https://www.youtube.com/watch?v=1KUtT1AfymU

basit paslari bile klibe koymuslar :asd:
yasin bunlarda oynasa heykelini dikerler herhalde

Yasini haşamat ederler İspanyada. Amrabat Fizik olarak güçlü bir oyuncu bir de serbestlik verince Performans artışı oluyor ister istemez.

Ben Podolski'de alınsa, üzerine Ayew'i de getirseler Amrabatın da takımda kalmasından yanayım. Rotasyon dediğin bu tarz olmalı bana göre. Ki kendisinin de Malaga'yı isteyeceğini düşünmüyorum.

Geri
Üst Alt