Ugur Karaca
Parçalı Üye
- 31 Mayıs 2010
- 4.712
- 2.694
- 1.563
Sanki eleman kaleci ile karşı karşıya kalacak bırak gitsin olmadı hızlan elle yakala çek nedir bu kayma hastalığı her topa kayarak müdahale etmeye çalışmalar ayakta kalın .
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yaptigi hareket o kadar elestirlecek bi hareket degil, orda o adam cok hizlanmisti ve o pozisyon gol olsaydi Emre'ye niye indirmedin ,gibi elestiriler gelecekti ,dogrusunu yapti ama ayaginin oraya gelmesi sansizlikti bence, kirmizi bile degil rakibe zarar verecek bi hareket degildi o
Pozisyonları dikkatle inceleyen ve futbolun ruhundan anlayan Emre'ye kızar zaten. Marcao da kırmızılık ama adam topa giriyor. Bu ayak basmalar her maç oluyor kimi hakem kırmızı veriyor kimi hakem de en ağırına bile sarı gosteriyor. Avrupa da bile böyle . Topa girerken ayağa basmalar , elle oynama ,kafa topunda dirsek meselesi bunlar blu pozisyonlar gibi futbolda kırmızı da oluyor sarı da oluyor. Emre'nin yaptığı topla oynama imkanı yokken aekadan sert ,sakatlayici ve kötü niyetli bir faul kırmızı kart net. Bu seviye de futbolcu böyle yapmamalı.
para cezası da mı verilmesin adminim10 kişiyken tehlikeli olmayan bir yerde taban göstererek dengesiz, bileğe girmenin de savunulacak bir yanı yok, topa müdahale etmesen de olur orada, büyük risk var. 9 kişi kalsaydık Emre'ye denilenlerin aynısı Marcao'ya da denilecekti ki zaten sıkıntı da burada.
Hata yapmış olabilir, yok bilerek yaptı, yok yarın takımdan gönderilsin yok şöyle yok böyle diye tek hareketle oyuncu silmenin manası yok.
Verilebilir ama ben anlık akıl tutulması olarak görüyorum yaptığı hareketi.para cezası da mı verilmesin adminim
Taylan kaymadi diye elestirildi zaten.adam cok hizlanmisti buyuk ihtimal pozisyon olacakti orda gol de olabilirdi illaki son adam olmasi gerekmiyor bazen kontra ataklari kesmek icin boyle fauller yapilir .Olgun atagi kesmek diye bisey var onu yapmak istedi ama biraz dengesiz girdi adam ben kirmizida oldugunu dusunmuyorum zaten.O pozisyon kirmiziysa Marcaonunki 2 tane kirmizi kartNasıl eleştirilecek hareket değil ya Taylan Karagümrük maçında son dakika kaymamış orta sahada 4 kişi var kayıyor tamamen kafasızlık
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bence dünyanın her yerinde kırmızı bu poziyonlar adama kaydığı yer izdüşümü olarak TAM arkası hafif sağ sol olsa zaten sarı yiyecekti varın çağırmasına bile çok şaşırdımTaylan kaymadi diye elestirildi zaten.adam cok hizlanmisti buyuk ihtimal pozisyon olacakti orda gol de olabilirdi illaki son adam olmasi gerekmiyor bazen kontra atiklari kesmek icin boyle fauller yapilir .Olgun atagi kesmek diye bisey var onu yapmak istedi ama biraz dengesiz girdi adam ben kirmizida oldugunu dusunmuyorum zaten.O pozisyon kirmiziysa Marcaonunki 2 tane kirmizi kart
Verilebilir ama ben anlık akıl tutulması olarak görüyorum yaptığı hareketi.
Varda benim gibi dusundugu icin cagirdi iste yeterli sertlik gormedi var.yani be bileyim ahh bu adam arkadan dalfi direk kirmizi diye bisey yok olgun atagi kestigi icin sari kart iste .Bilerek isteyerek atagi kesiyorsun bunun cezasida sari kartti .Taraftarimiz her seyi kabulleniyor malesef hakemleri hic yormuyoruz .Hakemlerde bizi pek ciddiye almiyor .bence dünyanın her yerinde kırmızı bu poziyonlar adama kaydığı yer izdüşümü olarak TAM arkası hafif sağ sol olsa zaten sarı yiyecekti varın çağırmasına bile çok şaşırdım
renktaş tabana iyi bakVarda benim gibi dusundugu icin cagirdi iste yeterli sertlik gormedi var.yani be bileyim ahh bu adam arkadan dalfi direk kirmizi diye bisey yok olgun atagi kestigi icin sari kart iste .Bilerek isteyerek atagi kesiyorsun bunun cezasida sari kartti .Taraftarimiz her seyi kabulleniyor malesef hakemleri hic yormuyoruz .Hakemlerde bizi pek ciddiye almiyor .
Topculara gereginden fazla deger verip simartiyoruz. Boyle salakca hareketler yapani kulqgindan tavana asmassan nerede oldugunu hatirlatmazsan yarin daha kotusunu yapar ben sana diyeyim. Tamam hemen gondermeyelim ama onlemini almalisin. Hatalarindan ders cikarmalarini beklersen Feghouli veya Belhanda gibi sorumsuzluk abidesi olup cikarlar.Bu kadar cabuk oyuncunun ustunu cizmeyin hocam. Yaptigi faulun salakca oldugu konusunda hemfikirim.
Elinin disiyla tokat atar gibi, rakibe celme takayim derken yanlislikla tabaniyla asil tendonuna daldi.
Rakibin henuz kendi sahasinda ve tac cizgisinde olmasi da bu yaptigi hareketi daha da gereksizlestiriyor.
Hemfikiriz.
Ama bir akil tutulmasiyla futbolcu harcanmaz. Ayrica bu adam bu yasina kadar kirmizi da gormemis. Belli ki bu tip hatalari genelde yapmiyor. Hizli gelisen atagi Yugoslav faulu ile durdurayim dedi. Akillica da bir dusunce ama beceremedi.
Ben bu sene Emre'yi begeniyorum. Bekledigimden de fazla katki verdi. Transferi oncesi iyi bir yedek olur demistim ama Taylan ile orta sahaya mucadele gucu getirdi. Bu takim bir cikis yasadiysa bunda Taylan-Emre uyumu onemli rol oynadi.
Bu nedenle kendini toparlamasini ve hatasindan ders alip daha da guclu geri donmesini umuyorum.
Aynen dünde yazdım kendini her sene attırıp bi sürü mac kacıran hocaya tek eleştiri yok burda oyuncuyu itin şeyine sokuyolar disiplin tepeden başlar önce tepedeki napmış ona bakalımNefret kusmuşsunuz resmen
Çocuk bi aptallık etti cezasını da çekecek
Yok fenere gönderin yok 5-6 hafta tribüne gönderin yok bunlar çok şımarık falan
Bu çocuk Taylanla birlikte sezon başından beri maç kaçırmadan oynayan en istikrarlı topçumuz
İlk hatasında gömen adamlar boşuna sevinmeyin haftaya yine kadroda olacak ve elinden geleni yapacak
Hele bunları hocanın fanatikleri söyleyince iyice eğreti duruyor
Çocuğa kulüp ceza verecekse her sene 5-6 maç ceza alanlardan başlasın
Kenarda bir hocası olsa belki bu aptalca hareketi yapmazdı
Abi mesele oynayıp oynamaması değil. 2. Yarı hızlı başlamışsın, taraftar olarak gole hazırlanıyoruz. Adam top olmayan yerde bileğe dalıyor, nasıl savunayim ben bu adamı. 3 puanin içine edip konya maçında bizi tek bıraktı. Belhanda gibi olacaksa işimiz var.Verilebilir ama ben anlık akıl tutulması olarak görüyorum yaptığı hareketi.