#54 Emre Kılınç

Kendini sildirmemek istiyorsa bu aptalca hareketi bir daha yapmayacak...

Sene başından beridir ruh gibi geziyor sahada bi mallık yapacağı belliydi... yaptı da

Etliye sütlüye karışmadan al gülüm ver gülüm oynamaya devam ederse anadolu takımlarına dönüşü hızlanır

Maalesef çok ürkek oynuyor.. Sivas 'ta oynarken her büyük maçta fark yaratan adam burada kaleye şut atmıyor.Bu adam geçen sezon 2 fener maçında da gol attı.. Beşiktaş a oynadığı tek maçta gol attı.. Bizle içeride oynadıkları maçta oyuna girdi etkili oldu o maçta da gol attı.. Aslında bu ligde fark yaratacak adam..

Kırmızı kart gördüğü pozisyonda topu kaybettigi an giden adamin da süratli amilton olduğunu görünce aklına topu kaybedip gole sebep olduğu göztepe maçı geldi ve o an indirdi.. Ne etrafı kontrol etti ne başka seyi..Maalesef bu pozisyon bile baskıyı çok kaldırmadığını gösteriyor.. Seyirci yokken baskıyı kaldıramayan adam seyirci olduğunda ne yapacak merak ediyorum..

Falcao yüzünden seni unuttum. Ulan tehlike yok bir şey yok sen ne halt yemeye kayıyorsun adama dana gibi

Antalya derin uykudaydı zaten reis sen ne diye o hareketi yapıyorsun hala anlamış değilim

Maalesef çok ürkek oynuyor.. Sivas 'ta oynarken her büyük maçta fark yaratan adam burada kaleye şut atmıyor.Bu adam geçen sezon 2 fener maçında da gol attı.. Beşiktaş a oynadığı tek maçta gol attı.. Bizle içeride oynadıkları maçta oyuna girdi etkili oldu o maçta da gol attı.. Aslında bu ligde fark yaratacak adam..

Kırmızı kart gördüğü pozisyonda topu kaybettigi an giden adamin da süratli amilton olduğunu görünce aklına topu kaybedip gole sebep olduğu göztepe maçı geldi ve o an indirdi.. Ne etrafı kontrol etti ne başka seyi..Maalesef bu pozisyon bile baskıyı çok kaldırmadığını gösteriyor.. Seyirci yokken baskıyı kaldıramayan adam seyirci olduğunda ne yapacak merak ediyorum..
Kalenin dibinde oynaması gereken adam kaleden 40 metre uzakta oynarsa gayet normal.10 maçtan fazla oldu ben Emre'nin nerde oynadığını çözemedim hala veya hangi niyetle ne yapmasını istediğimizi de anlamadım , top kapsın pres yapsın rakip kovalasın 30 metreden şut atsın anlayan çözen varsa beri gelsin

Kalenin dibinde oynaması gereken adam kaleden 40 metre uzakta oynarsa gayet normal.10 maçtan fazla oldu ben Emre'nin nerde oynadığını çözemedim hala veya hangi niyetle ne yapmasını istediğimizi de anlamadım , top kapsın pres yapsın rakip kovalasın 30 metreden şut atsın anlayan çözen varsa beri gelsin
Geldiğinde daha ozgüvenliydi dediğin gibi kaleye 500 metre uzakta oynuyor. Çocuğa taktik dokunuşlar yaptık yeni pozisyonuna yerleştirdik ocağını söndürdük orta sahada adam kovalıyor.

@andrea pirlo

adamı ön libero olarak kullanıyoruz şaka gibi :D

Emre'nin artık sol kanat oynadığını görmek istiyorum biraz. Birazcık da orijinal yerinde görelim adamı. Son maçta ise ağır sövdüm kendisine ama bir şans daha vermek istiyorum kendisine. Ama umarım sol kanat olarak döner cezadan.

Transfer dönemine kadar olan süreçte kendisine verilen formayı hakkıyla taşıyan futbolcularımızdan biriydi Emre
Bundan sonra da kendini geliştireceğine eminim. Özellikle de kanat transferi yapıp rekabet ateşini yakarsak...

Profesyonellik disi bir hareket ama ayni zamanda bir türlü gol bulamadigimiz icin gösterdigi agresiflik. Fazla üstünde durmamak lazim bence. Cezasi neyse cekmeli tabi orasi ayri ama dogramak yanlis. Sezon basindan bu yana Taylan ile birlikte neredeyse tek bir mac kacirmadi. Etrafindaki oyuncularla oynamak cok yorucu olabilir.

Sarı kartlık pozisyonda kırmızı yiyip atıldı diye adamı tribüne yollayanlar, asıp kesenler Emre'nin bugün bu takımdaki önemini anlamıştır umarım. Aynısı Feghouli içinde geçerli. Bunlar bu sezon oynamak istediğimiz sistemde en kritik oyuncularımız ve dar kadromuzda yoklukları her atağa çıkmak isteyişimizde ızdırap verircesine hissediliyor.

Ne yaptın yeğenim. Antalya maçında 2, Konya maçında 1 puan olmak üzere 3 pts gitti senin yüzünden.

Geri
Üst Alt