#54 Emre Kılınç

Toparlanması sağlanmalı.
O iş de hocaya düşüyor

Allah seni bizim taraftarın eline düşürmesin kardeşim. Yemin ederim Allah sana sabır versin. Kimse sormaz bi sıkıntısı mı var sezon başı çok iyi top oynarken bi anda çöküşe geçti noldu oynadığı yeri mi yadırgadı, kişisel problemi mi var ne oldu bu çocuk çöküşe geçti. Ulan bu çocuğu yıllardır izliyoruz gayet iyi topçuydu geldiğinde de gayet iyiydi ne oldu diye bi sorun ulan. Hemen çöp, boş, bidon teneke lan yazık yemin ederim dünyanın parasını bağlayıp alıyoruz şu adamlari hemen çöp edip atıyorsunuz. Sadece burası için konuşmuyorum genel taraftar profilimiz o kadar başarıya alışmış ki en ufak bi sekteme de hemen herkesi yakıp atmaya çok müsait. Her gelen 2 maç top oynadıktan sonra ulan 2 maç bile değil, 90+4 de oyuna girmiş 30 saniye top oynamış adamı direk çöp ilan eden arkadaşlar var yaa. adam dünyanın en iyi scoutu esrarli sihirli gözlerle geleceği görüp hemen yazıp çizip çöp ilan edebiliyor. Yapmayın kardeşim bu şekilde bir yere varamayız yemin ederim ayıp günah içim çok dolu daha çok şey yazar söylerim ama kafa şişirmek de istemiyorum.

ikinci yari cok siritti
ilk yari bos beles topcularin arasinda kaynayip gitti
iyi bir kadroda yedek bile olamaz bence
maci cevirecek kalite veya orta sahaya direnc katacak enerjisi yok omer ve etoboda oldugu gibi
top bile tutamiyor yav
anca kontra atak oynayan takimlarda basarili olur
aslinda tam erolun sistemine uyan bir isim

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Kaliteli kumaş ancak daha çevik ve daha hızlı olmalı.Agresif ve güçlu değil

Burada herkes sövdü saydi ama bugun Junior Fernandes daha beterini yapmasina ragmen sadece sari yedi

Bari duran top çalış da Ömer Bayram kadar katkını görelim yeğenim.

Sezon başında fenerin ve alo ben emre abinin baskılarına rağmen verdiği sözün arkasında durdu. Biz naptik adamı irfan transferinde takasa konu ettik. 2 haftadır çocukta yoğun performans düşüklüğü var. Ben kendisinden hala çok ümitliyim kesinlikle yabana atılacak bir topçu değil.

Kral adamsin ama artik toparlan

Buradaki bir çoğunun aksine ben Emre Kılınç'tan ümidimi kesmedim özellikle İrfan Can değil de Gedson'un gelmesi en çok Emre Kılınç'a yarayacaktır sol içte Emre Kılınç sağ içte Gedson 2 serbest 8 numara olarak fark yaratır

Sezonun başında takımda tempo yapan nadir oyunculardan biriydi. Kırmızı kart bir demoralize etti ama toparyacaktir. Bence de gedsonda merkezde iyi olabilirler.

SM-G980F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

demin onyekuruya atamadigi pozisyona bakin bi de keremin gecen hafta yaptigi asiste
Sahada durdugu her dk keremin hakkini yiyor

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Geri
Üst Alt