#54 Emre Kılınç

Kardesim pas verecegin topcunun ustune neden top sürüyorsun sjsjsjjajsjsjjsjs. Takim arkadasinin dibine gelene kadar topu cikarmiyor ayagindan

Yorumlari saskinlikla okuyorum ki Ilk yarida Henry ile birlikte takimin en hareketlilerinden oldugunu düsünüyorum. Unutmayin ki arkasinda berbat bir linnes oynadigi hatta Linnese attigi bir pas var orda adam akilli bir bek olsa 100% gol pozisyonu olusacakti.

Zaten toplu oyunda ortalama yetenekte bir oyuncu, yanlış pozisyonda oynatılınca da iyice çaptan düştü. İç veya sol kanat oynarsa yine iyi bir hamle oyuncusu olur, sağ kanatta hayatımda hiç sağ kanat izlemediğim Belhanda'yı bile Kılınç'ın önünde tercih ederim.

Yedlinle belki Feg yokken oyun kurucu gibi oynayabilir.

Kılınçtaki temel sıkıntı oynadığı mevki belli değil, 10 tane mevkide oynattık sezon başından beri.

Bir de etliye sütlüye karışmadan oynamaya son vermeli.

Sivas'ta oynarken uçar kaçardı bu illa ki takım olarak, oyun olarak seviye farkı olacaktır bu kabul edilebilir ama korkak oyun ve sürekli risk almadan dümdüz oynamak kabul edilemez ...

Sivasta 40 metreden zımbalayan herif şut çekmeye korkuyor resmen.
Hayır 30 yaşında herifsin hoca tokatı basacak rencide olacaksın.

O pozisyonda ara pası atacak cesaretin yoksa bu takımda işin yok. Faydalı 1 hareketin yok.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kötü yav , iyi olmasını ümit ediyorum ama çok çekingen oynuyor.

Alıp yapıştırsan kaleye dağa taşa gitse de birşey demeyecek konumdayim.

Hata yapmaktan korkmamali , daha fazlasını denemeli.

Emreler içinde fizik ve teknik olarak en kırılgan olanının karakter olarak büyük takımda tek yırtık oyuncu olması enteresan hakikaten.

okadarda üstüne gitmeyin bence caliskan, üzerine koymakta niyetli akbaba gibi kesinlikle degil, üstelik okadarda abartilcak kadar kötüde degildi, cogu zaman bu mac linnes pek yardimci olamadi.

Maks yedek.
İyi bi dos alınsaydı ligin tozunu alırdık. Şuan da alabiliriz gerçi gedsonu görmek lazım.

Maç esnasında da yazdım emre kılınç süper ligin gediklisi olur alt liglere inmez asla ama oynayacağı takım biz değiliz..çok beğeniyordum ilk maçlarda bilhassa gobege geçince faydaliydi ama o eşiği bir türlü asamiyor.. top kontrolü iyi pasları iyi kısa alanda çabuk mücadele desen var herşeyden var ama en önemlisi özgüven yok...özgüven olmayınca da böyle boş boş koşturuyor orta sahada.. sağa sola 5 metrelik pas atarak bir yere varamayacagini anlamasi lazim

Geri
Üst Alt