#54 Emre Kılınç

Keske taylan gibi yeni mevkisinde risksiz ve kusursuz oynayabilse. Dun aksam onunde savunma varken sut atmaya kalkisinca icimden gecirdim bir yerden donup kontra yememize sebep olacak diye. Nitekim direk onundeki adama carpti ve rakip takim ataga gecti hemen. O kadar rahat gecen maclarda denemeyip de boyle bir macda yapmaya kalkismasi anlamsiz geliyor.

Sol ic oynamak kolay degildir. Arda bile barca da yapamadi o bolgede ( ardada kusur bulmuyorum onun bolgesi degil orasi , coutinho da yapamadi ve kac kisiyi denediler yine olmadi).
Enerjisinden yana problem yok. Zamanla dogru pozisyon alma , savunma ve tek pas becerileri daha da gelişecektir. Ama calim atma top saklama - top teknigi sonradan ogrenebilir bir sey degil, var olmasi lazim once o meziyetlerin. (Gecmiste takip ettigim bir oyuncu olmadigi icin kisitli geliyor bu ozellikleri bana. TR deki en iyi ornek E. Belezogluydu bu mevkide.) Belki de FT yeteri kadar olmadigini farkettiginden Kahveciyi israrla istedi ?

Son düzenleme:
Takım dinamikleri ve lig dinamikleri açısından inanılmaz kıymetli bir oyuncu. Hal böyleyken transfer sezonunda çoğu kişi yok pahasına İrfan takasına akıl almaz biçimde olur gözüyle bakıyordu. Deplasmandaki Trabzon maçının kilidini de sayesinde açmıştık. Büyük maçlarda ayrı büyük oynuyor. Değeri az bilinen oyunculardan.

Rakip sahaya oyunu yıktığımızda oyun dar alana sıkıştığında takımın en önemli oyuncusu oluyor bir anda. Hatta daha ileri götüreyim şu ligin dar alanda en etkili oyuncusu Emre Kılınç. Çok efektif hareket ediyor, akıllı pasları olumlu hareketleri var.

Eksikleri ilk kontrolünde çevre kontrolüne dikkat etmeli, rakipler o anda baskı yapıp topu kapabiliyor ve fiziğini de geliştirmeli. Eğer gelişimine devam ederse ki edecek inşallah modern 8 numara nasıl olur hep birlikte izleyeceğiz. En iyi dönemlerinde olan Emre Belöz. Engin Baytar potansiyeli var kendisinde. Devam aslanım devam.

MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Olumlu oynadı enerjikti. Beğenmediğim tarafı kalite eksikliği. Topa vurur çerçeveye gitmez, arka direğe koşar topa yetişemez, iyi pozisyondaki takım arkadaşına pası çıkaramaz... Bu işleri biraz yapmaya başlarsa seviye atlar. Yapabilmesi için mental gelişim gerekli.

Sezon basindan bu yana Iyi oynadigi butun maclarda sol ic oynadi

Emre Kilinc performans istatisikleri :
1612794562604.png

kardesim sen nasil bir insansin. Tepki vermeme gibi bir huy mu edindin ayagina geciriyorlar ceza sahasinda tepki vermiyorsun Hakem kirmizi gosteriyor tepki vermiyorsun. GS futb9lcusu boyle silik olamaz lan

Lan pozisyon penalti niye 10 saat sonra tepki veriyorsun. Hakeme sus pus oluyorsun. Sinirimi cok bozdun kardes

Bu kadar silik bir oyuncu hatırlamıyorum bu takımda.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt