#54 Emre Kılınç

yav atıp kıvransana yerde kardeşim ayağına basmışlar %100 penaltı.

İkinci yarı oyuna alacan sag ya da sol kanatta yardır diyecen bu kadar...Sivas da boyle parladi birak boyle oynasın gerisi bu adam büyük geliyo

Sinirlerimi bozuyor ulan. Tepki vermiyor. Adama penalti yapiyorlar oylece susuyor. Caner gibi tepki ver demiyorum ama android gibi olma lan. Haksiz kirmizi gordu yine bu hakendi birsey demedi. kayincon mu lan bu hakem

Kardeşim bir şeyler dene ya belki sen de keyif alırsın ne bu böyle al ver

Vay arkadaş Emre Kılınç şimdi de bağırıp hakemi yanıltmaya çalışmadı diye mi linç yiyor ?

Golü yediren Donk'a sahada yalandan bile mücadele etmeyen Babel'ee Belhanda'ya yorum yok Emre Kılınç linç yerken o da güzel hikaye

köyüne dön lütfen

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Nerdeyim ben bakışları zıplaya zıplaya saçma sapan pas atmalar sorumluluk almama Galatasaray tarihinde en uyuz futbolcular arasına girer

ptt kargoyla hemen bugün sivasa geri yollardim
otobüs parasini bile hak etmiyor

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Son 4-5 macta yaptigi tek olumlu sey Mohamed'e yaptigi asist.

Bomboş konuşuyorsunuz. O sahada sizde burada klavyenizin arkasında şakşaka devam.

Kendine gel.

Enerjini saçma sapan şeylere harcıyorsun. Daha iyi olmalısın.

Vay arkadaş Emre Kılınç şimdi de bağırıp hakemi yanıltmaya çalışmadı diye mi linç yiyor ?

Golü yediren Donk'a sahada yalandan bile mücadele etmeyen Babel'ee Belhanda'ya yorum yok Emre Kılınç linç yerken o da güzel hikaye
adamin ayagina krampon gecirdiler tepki vermiyor. kirmizi gordugundede vermedi tepki. Ruhsuz durmayacaksin

Geri
Üst Alt