#54 Emre Kılınç

@Murat Ünsal
EusJWbpXEAMO8cl

Sonuna kadar savunacagim. eforu, dinamigi basmasi felan yeter. paslari da yerinde. bir de o eski sutlarini görsek.... freekickeleri buna birakmaliyiz aslinda

FB maçında Mostafa'ya taşıdığı top bu maçta attığı gol ile Erzurum deplasmanı attığı gol ile bize doğrudan 9 puan getirdi 2 maç daha getirse kafi.

Mevcut kadroda yerine daha iyisi yok işte.. emre özgüven kazanmadigi sürece maalesef tartışılacak çok enerjik iyi niyetli mücadeleci ama biraz da özgüven be kardeşim..bugün yaptığın gibi al topu bas git zorla kaleyi ara pası atmaktan korkma..bak belhanda 50 kere kritik yerde top kaptırıyor yjne yılmadan deniyor sen de dene

Bana nedense çok güçsüz geliyor. Sivas’ta oynarken ayakları yere daha sağlam basıyordu.

Kilit pasları atamıyor.
Aslında benim Sivas'da izlediğim Emre bu işleri ezbere yapıyordu ilk geldiği maçta Feghouli'ye attığı bir pas vardı kameraman bile yakalayamamıştı o pas opsiyonunu Emre Kılınç saniyeler içinde tek dokunuş ile topu oraya atmayı başarmıştı

Sivas'ta oynarken veya Galatasaray'a ilk geldiğinde özgüveni çok daha yüksekti mesela geldiği takımda oyun aklıydı şu anda Galatasaray'da daha çok koş mücadele et iki ceza sahası arasında ol oyuncusu Emre Kılınç

Bence o da olacak oyuna akıl kattığı maçları da izleyeceğiz Emre Kılınç'dan

Gol sırasında spiker 4 gol attığını bu 4 golünde ilk yarılarda olduğunu söyledi

bizim takım için ilk yarıda golü atıp maçı kangrene çevirmemek çok mühim

o sebeple tebrik ediyorum

Geri
Üst Alt