- 1 Ağustos 2009
- 45.114
- 43.799
- 4.258
çok beğendiğimi belirtmeliyim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Marcao + Nando ile en sevdigim oyuncu bundan dolayiBen Emre Kılınç da şeyi seviyorum mücadele etmekten rakibe basmaktan bıkmıyor durmuyor. Maç içinde Emre Kılınç'ı şöyle gözünüzle bir takip edin bir an bile durmadan rakibe pres yaptığını görürsünüz
Bence takım içinde çok değerli varlığı
Doğru reis benimde takım içinde en sevdiğim oyuncuların başındadır Emre bir de Luyindama olabilir saydığın isimler ile birlikte. Böyle giderse Mostafa Mohamed hepimizi kendisine hayran bırakacak amaMarcao + Nando ile en sevdigim oyuncu bundan dolayi
Mo cosuyor ama daha yeniDoğru reis benimde takım içinde en sevdiğim oyuncuların başındadır Emre bir de Luyindama olabilir saydığın isimler ile birlikte. Böyle giderse Mostafa Mohamed hepimizi kendisine hayran bırakacak ama![]()
Şu çocuğu neden burası sevmiyor anlamıyorum. Orta sahada müthiş oynuyor ki bu adam kanattı .
RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Osmiz belli artik yawazıcık kıpırdasan şampiyonluktan emin konuşacağım yaw
Yürüyedur MoMo cosuyor ama daha yeniAma bu gidisle net top 4 e girecek
bence bidaha asla kanata dönmemeli bizde o mevkide oynayamıyor. 8 numaraya alışırsa daha da iyi olabilirŞu çocuğu neden burası sevmiyor anlamıyorum. Orta sahada müthiş oynuyor ki bu adam kanattı .
RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Etebo faydali oynamaya devam ederse o da rotasyona girer. Ek olarak Kılınç full iç oynasında diğerlerinin mevkileri değişse de sıkıntı yok. Kanatta aşırı kötü.Osmiz belli artik yaw
taylan
Kerem Gedson Emre K. Onye
emre k arda degismeli artik. OSsizliktan bolluga. Sadece 2 oyuncu ile
O zaten Taylanin yedegi ondan yazmadim o nu.Etebo faydali oynamaya devam ederse o da rotasyona girer. Ek olarak Kılınç full iç oynasında diğerlerinin mevkileri değişse de sıkıntı yok. Kanatta aşırı kötü.
O zaten Taylanin yedegi ondan yazmadim o nu.