#54 Emre Kılınç

Sarısı atlandı doğrusu çok kontrolsüz giriyor adamlara yine başımızı yakması olası

Çok iyi oynadı bugün çıkınca düştük hatta dinamo görevini layıkıyla yerine getiriyor kimseyi gormemeli sosyal medya kullanmamalı mümkünse.

Sağ kanat oynayınca ''bu nasıl topçu allah belasını versin''
İç oynayınca ''bravo çocuk, bugün iyiydi''

Adamın hiçbir zaman yetenek veya eforla ilgili bir sıkıntısı olmadı. İkisini de belli standartta yapıyor. Tek sıkıntısı pozisyoneldi hoca da bir Çolak çıkmayacağını anlayıp pozisyonunu düzeltince yeniden kendisine geldi. Galatasaray için her daim çok değerli bir hamle oyuncusu, hatta bu yıl bundan fazla olarak gelecek bir şampiyonluğun mimarlarından oldu. Takım kötü giderken her şartta belli bir standartta tutan adamlardandı. İnşallah bundan da çok daha güzel kariyeri oldu ama şu ana kadar yaptıkları bile aldığımız güne şükretmemiz için yeterli.

Ben Emre Kılınç da şeyi seviyorum mücadele etmekten rakibe basmaktan bıkmıyor durmuyor. Maç içinde Emre Kılınç'ı şöyle gözünüzle bir takip edin bir an bile durmadan rakibe pres yaptığını görürsünüz

Bence takım içinde çok değerli varlığı
Marcao + Nando ile en sevdigim oyuncu bundan dolayi

Şu çocuğu neden burası sevmiyor anlamıyorum. Orta sahada müthiş oynuyor ki bu adam kanattı .

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Osmiz belli artik yaw

taylan
Kerem Gedson Emre K. Onye

emre k arda degismeli artik. OSsizliktan bolluga. Sadece 2 oyuncu ile
Etebo faydali oynamaya devam ederse o da rotasyona girer. Ek olarak Kılınç full iç oynasında diğerlerinin mevkileri değişse de sıkıntı yok. Kanatta aşırı kötü.

Geri
Üst Alt