- 5 Eylül 2014
- 80.051
- 62.685
- 4.283
hasanım nasılsınemre kılınç hem çok iyi bir futbolcu hem de saygılı, efendi bir adama benziyor. birkaç sene sonra bu karakteriyle kaptanlığı da alacaktır. bugün gol bekliyoruz kendisinden.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hasanım nasılsınemre kılınç hem çok iyi bir futbolcu hem de saygılı, efendi bir adama benziyor. birkaç sene sonra bu karakteriyle kaptanlığı da alacaktır. bugün gol bekliyoruz kendisinden.
iyi üstad fenere koymayı bekliyoruz büyük bir hırsla. sen nasılsınhasanım nasılsın
biraları açtık besteler eşliğinde akşamı bekliyoruziyi üstad fenere koymayı bekliyoruz büyük bir hırsla. sen nasılsın
Kral da yok piyasada bugünbi pozisyonda kamera yakından cekti yüzünde kin ve nefret hissettim, iyi oynayamadıgının farkında muhtemelen o yüzden hafiften sinirli küçük enişte, karışmayalım ama topu acıp cok kaybetti.
gol attırdı ama ofsayKral da yok piyasada bugün
Arda ve Falcao sahada gözükmüyor, Feg ne oynadığını çözemedim. Emre K yapamıyor bugün ortasaha ortasında.gol attırdı ama ofsay
takım olarak da iyi değiliz oyunu oturtamadık
baskı hissediyor normaldir, ikinci yarı açılırlar. biraz daha hareketli olmalıyız ki o tek toplar işe yarasınArda ve Falcao sahada gözükmüyor, Feg ne oynadığını çözemedim. Emre K yapamıyor bugün ortasaha ortasında.
Kanatta oynamalı orta sahada çok top ezdi