#54 Emre Kılınç

Olacak ya boyle dususler daha yeni yeni oynamaya basladi sonucta takima. FB maci ofansifler icin zor bi macti.

sankı dun 11de kendısı yerıne ömer bayram baslamıs gıbıydı o top kontrollerı paslar falan neydı ya

Asiri heyecanliydi dünkü macta. Top ayagindan acti birkac kere, yanlis pas atti falan. Heyecan yapmasina bagliyorum bunu. Daha sogukkanli olmasi lazim, zira kumasi var.

Çok beklenti içine girildi bu çocuk için ancak yasin'in bize verdiğinden öteye gidemez.
İyi bir yedek olur o kadar.

Bir tane transfer bilmez eleman yüzünden koskoca kulüp yedeklerle sahaya çıkmak zorunda kalıyor.
Paralar hep çöpe gidiyor

Çok beklenti içine girildi bu çocuk için ancak yasin'in bize verdiğinden öteye gidemez.
İyi bir yedek olur o kadar.

Bir tane transfer bilmez eleman yüzünden koskoca kulüp yedeklere sahaya çıkmak zorunda kalıyor.
Paralar hep çöpe gidiyor

Yasin'in yaptığı gibi bir şampiyonlukta direkt başrol olur diyorsun yani? İyi transfermiş o zaman.

Yasin'in yaptığı gibi bir şampiyonlukta direkt başrol olur diyorsun yani? İyi transfermiş o zaman.
1 sene o şekilde oynar sonra onun gibi zarar verir.
Aldığı para yarı yarıya olsa ve yedekte dursa sorun olmaz.
Ama bu maaşaa bunun 3-4 katı iyi topçu bulunur Avrupa'dan.

1 sene o şekilde oynar sonra onun gibi zarar verir.
Aldığı para yarı yarıya olsa ve yedekte dursa sorun olmaz.
Ama bu maaşaa bunun 3-4 katı iyi topçu bulunur Avrupa'dan.

Yasin gibi bu sene 1 şampiyonluk getirse 20 milyon euro'yu kasaya koyuyor. Sonra 2 sene yatabilir önemli değil. Bu takımı direkt şampiyonluğa götüren her oyuncu çok suyunu çıkarmadığı sürece Galatasaray'a borcunu katbekat ödemiştir.

yasinden daha çok engin baytar gibi kullanmaya çalışıyor imparator

Ne yapsaydim Hatayspor veya fatih Karagümrük maçını mi bekleseydim?
Senelik 11 milyon lirayı alıyorsa büyük maçta oynayacak.
Köy takımına karşı sen bile oynarsın.
020-2021 sezonu için net 11.350.000 TL sabit transfer ücreti

2021-2022 sezonu için net 8.000.000 TL sabit transfer ücreti

2022-2023 sezonu için net 8.500.000 TL sabit transfer ücreti

2023-2024 sezonu için net 9.000.000 TL sabit transfer ücreti

ilk yili dedigin gibi, o da imza parasi ile beraber. pek birsey almiyor anladigin gibi. basak macini bilerek mi yazmadin mesela? o macta baya iyidi.

büyük maçın ağırlığını kaldıramadı işte.... yaşından dolayı ve büyük takıma yeni geldiği için normal bir durum... Taylan içinde aynısı geçerli

Şimdiye kadar oynadığı maçlarda pek beğenmedim. İyi niyetli bir oyuncu daha iyi olacaktır ama şu an için 11 oyuncusu değil. Yerine oynayacak adam da yok hoş.

8 numara fantazisinden vazgeçilmeli.

Kaliteli bir sol kanat oyuncusunun yedeği olur Galatasaray’da, kenardan girer iş yapar.

Hücum hattı malesef rezalet.

Koşsana ulan utanman da mı yok. Top gelmesin diye dua ediyor sıfır sorumluluk ya gelen topu olduğu gibi iade ediyor

yedekten ote gidemez. bos topcu. olumlu hicbir hareketi yok.

Bugun 2 kere araya girip top calmaya calisti. Birinde de basarili oldu vitesi arttirarak ama feguli zicti. Muthis degil ama hucum hattinda en hizli adamimiz. Ortada harcanmamali asil mevkiine gecmeli.

Geri
Üst Alt