- 12 Temmuz 2009
- 60.766
- 24.128
- 2.968
Olacak ya boyle dususler daha yeni yeni oynamaya basladi sonucta takima. FB maci ofansifler icin zor bi macti.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok beklenti içine girildi bu çocuk için ancak yasin'in bize verdiğinden öteye gidemez.
İyi bir yedek olur o kadar.
Bir tane transfer bilmez eleman yüzünden koskoca kulüp yedeklere sahaya çıkmak zorunda kalıyor.
Paralar hep çöpe gidiyor
Dünkü maci mi bekledin ya ciddenÇok beklenti içine girildi bu çocuk için ancak yasin'in bize verdiğinden öteye gidemez.
İyi bir yedek olur o kadar.
Bir tane transfer bilmez eleman yüzünden koskoca kulüp yedeklere sahaya çıkmak zorunda kalıyor.
Paralar hep çöpe gidiyor
1 sene o şekilde oynar sonra onun gibi zarar verir.Yasin'in yaptığı gibi bir şampiyonlukta direkt başrol olur diyorsun yani? İyi transfermiş o zaman.
Ne yapsaydim Hatayspor veya fatih Karagümrük maçını mi bekleseydim?Dünkü maci mi bekledin ya cidden
1 sene o şekilde oynar sonra onun gibi zarar verir.
Aldığı para yarı yarıya olsa ve yedekte dursa sorun olmaz.
Ama bu maaşaa bunun 3-4 katı iyi topçu bulunur Avrupa'dan.
İnşallahYasin gibi bu sene 1 şampiyonluk getirse 20 milyon euro'yu kasaya koyuyor. Sonra 2 sene yatabilir önemli değil. Bu takımı direkt şampiyonluğa götüren her oyuncu çok suyunu çıkarmadığı sürece Galatasaray'a borcunu katbekat ödemiştir.
020-2021 sezonu için net 11.350.000 TL sabit transfer ücretiNe yapsaydim Hatayspor veya fatih Karagümrük maçını mi bekleseydim?
Senelik 11 milyon lirayı alıyorsa büyük maçta oynayacak.
Köy takımına karşı sen bile oynarsın.