#54 Emre Kılınç

Bu adam var ya bu adam sezonun transferi ama henüz farkında değiliz taraftar olarak. Sivastaki gibi şutlarıyla gollere bir başlasın, taraftar cesur yürek Taylan'dan bile fazla sever kendisini. Hadi getirin lan yabancı sınırını.

Gerçekten emeğine sağlık be Emre Kılınç :love: pas trafiğinde de etkili gelip bekine de yardım ediyor orta sahada pres/baskı yapıyor top kapıyor üstüne üstlük defans katkısı veriyor gerçekten 2 yönlü bir orta sahaya dönüştü

Bir tık hayal kırıklığı, gözümüzde çok büyüttük heralde. Daha fazla sorumluluk alması lazım.

Bugün ben Emre’yi defansif olarak çok beğendim.

Topu da iyi sakladı ve iyi kullandı. Saçma sapan pas hataları yapmadı.

İkili mücadelelerde ezilmedi.

Orta sahamızın çok yumuşak olmamasında Taylan ile çok emekleri var. Bu ikisi böyle oynamaya devam ederse bu yıl az gol yeriz.

Yemeyip, içmeyip duran top çalışsa bizi büyük bir beladan kurtarabilir gibi ayağı düzgün aslında ama hiç tehlike oluşturamıyoruz

Takımın sistemine inanılmaz hizmet ediyor. Muazzam yüksek bir tempoda oynuyor. Daha çok skor üretmesini istiyoruz doğru fakat sisteme katkısı çok daha önemli şu an. Zaten duran toplar ve ceza sahasında atabildiği küçük çalımlar sayesinde daha çok skora katkı yapacaktır.

Takımın sistemine inanılmaz hizmet ediyor. Muazzam yüksek bir tempoda oynuyor. Daha çok skor üretmesini istiyoruz doğru fakat sisteme katkısı çok daha önemli şu an. Zaten duran toplar ve ceza sahasında atabildiği küçük çalımlar sayesinde daha çok skora katkı yapacaktır.
Yanindakilerin kalitesi iyi olsa cok daha fazla skor yapar ama etrafi vasat dolu

Takımın direnç merkezi. Taylan ile birlikte oyun akışının mimarı. Hem çalışkan olup hem de kafası çalışan bir futbolcu. Yerli oyuncularda çok göremediğimiz bir karışım.

Bugün ben Emre’yi defansif olarak çok beğendim.

Topu da iyi sakladı ve iyi kullandı. Saçma sapan pas hataları yapmadı.

İkili mücadelelerde ezilmedi.

Orta sahamızın çok yumuşak olmamasında Taylan ile çok emekleri var. Bu ikisi böyle oynamaya devam ederse bu yıl az gol yeriz.
Şaka maka Rize maçında da bu konuda çok iyiydi Emre bayağı oyunu iki yönüyle oynamaya başladı

Nazar değmesin sol içte muazzam oynuyor hiç tahmin etmezdim ama resmen ortasahayi ayakta tutuyor

Geri
Üst Alt