#54 Emre Kılınç

bir pozisyonda güzel bir ara pası çıkarabilcek durumdaydı ama korktu yapamadı

belhanda bunun yaninda maradona gibi oynadi la
bu sol ic, belhanda da sag ic oynadi
biri ileri geri calisirken, digeri sahada gezdi sadece
yazik gercekten

Özgüven diye birşey kalmamış.. Emre isimli topçulardan uzak duralım mümkünse, bu son olsun

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Maç esnasında da yazdım emre kılınç süper ligin gediklisi olur alt liglere inmez asla ama oynayacağı takım biz değiliz..çok beğeniyordum ilk maçlarda bilhassa gobege geçince faydaliydi ama o eşiği bir türlü asamiyor.. top kontrolü iyi pasları iyi kısa alanda çabuk mücadele desen var herşeyden var ama en önemlisi özgüven yok...özgüven olmayınca da böyle boş boş koşturuyor orta sahada.. sağa sola 5 metrelik pas atarak bir yere varamayacagini anlamasi lazim
Saydıklarına katılıyorum hoca güveniyor bi şekilde hizaya getirir. Geldiğinde bu söylediklerini yapıyordu ne oldu bilmiyorum ama moralsiz mutsuz gibi de zaten. Yani şu an en şen şakrak oyuncuların olduğu aile gibi olan başlarında baba gibi bi adam bulunan tek kulübüz şu ligde. Sorun neyse yakında çıkar ortaya. Bu kadar dikey düşüş yaşanması normal değil. Sivasta zaten apayrı oynuyordu cok maçını izledim. İnşallah sıkıntısız atlatır bu süreci.

Gözünü seveyim ezilme ve iyi oyna. Emre'lerden yana yüzümüz bu sene gülmedi. Bunu degistir.

İnşallah oynamaz, yoksa ezilmesi mukadderattır. Arda-Taşdemir-Oğulcan-Taylan gibi birkaç uç örnek dışında yerlilerimiz hep hanım evladı karakterinde oyunculardan oluşuyor. Anadolu takımına karşı sorumluluk alamayan yaşça büyük, liderlik olarak ise küçük oyuncuların derbide başlamasına karşıyım. Bir tanesi bizi Beşiktaş maçında yaktı, diğerleri Fener maçında yakmasın.

Sağ kanatta çok silik
Ardada fb maçlarında siniyo
Taylanda derbilerde eziliyo

onyekuruya kaldık tek

kardeşim tek ricam pas vereceğin adamın dibine kadar top sürme. Veriyorsan uzaktan ver insanı hasta etme

Dikkat et biraz yav
Konsantrasyon
haydi haydi haydi...

Ya yine kız gibi oynar ya da iyi oynar ama iş Galatasaraya mac kazandirmaya gelince,ne asisti ne golü olur.pas oyununa katki veryo yaaa.bi bok olmaz.

Geri
Üst Alt