Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 94.547
- 106.178
- 4.738
Dikine git be adam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dikine git be adam
belhanda bunun yaninda maradona gibi oynadi la
bu sol ic, belhanda da sag ic oynadi
biri ileri geri calisirken, digeri sahada gezdi sadece
yazik gercekten
pizza ismarlasana bana
bir 10 euro ateslersen neden olmasin canim benim
Ağa gece gece yeme valla zararlıbir 10 euro ateslersen neden olmasin canim benim
Saydıklarına katılıyorum hoca güveniyor bi şekilde hizaya getirir. Geldiğinde bu söylediklerini yapıyordu ne oldu bilmiyorum ama moralsiz mutsuz gibi de zaten. Yani şu an en şen şakrak oyuncuların olduğu aile gibi olan başlarında baba gibi bi adam bulunan tek kulübüz şu ligde. Sorun neyse yakında çıkar ortaya. Bu kadar dikey düşüş yaşanması normal değil. Sivasta zaten apayrı oynuyordu cok maçını izledim. İnşallah sıkıntısız atlatır bu süreci.Maç esnasında da yazdım emre kılınç süper ligin gediklisi olur alt liglere inmez asla ama oynayacağı takım biz değiliz..çok beğeniyordum ilk maçlarda bilhassa gobege geçince faydaliydi ama o eşiği bir türlü asamiyor.. top kontrolü iyi pasları iyi kısa alanda çabuk mücadele desen var herşeyden var ama en önemlisi özgüven yok...özgüven olmayınca da böyle boş boş koşturuyor orta sahada.. sağa sola 5 metrelik pas atarak bir yere varamayacagini anlamasi lazim