Anıl Takır
Kırmızı Üye
- 4 Eylül 2019
- 2.322
- 1.274
- 303
Bugün iyi oynadı golü yoktan var etti asisti iyi çıkardı Mohamed de iyi de top sakladı top tuttu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Korner ve şut çalışması lazımbiraz kendini gelistirmeli kapasitesi var bence ama ezbere oynuyor. ilk yari 3 kisi bos tek fenerliye yapti ortayi. az kafani kaldir. sen bunu yapabilecek birisin. gelişim şart
Hoca belo'yu kesmez.8 numaraya evriltmeli artık futbolunu tamamen, taylan gibi bi dönüşüme girmeli. kanatta oynadığında özellikleri bizim seviyemiz için yetersiz kalıyor.
hangisi formdaysa o oynasın ama emre 8 numara oyuncusu olarak düşünülmeli artık bence. gedson belhanda emre arda arasında kim formdaysa taylan önüne onları koymalıyız. sola onyekuru sağa da feghouliHoca belo'yu kesmez.
Aga ben kendisini ne yazık ki beğenmiyorum. Ceza sahasında eli ayağı birbirine dolaşıyor. 24 maç geçti,halen düzeldiğini görmedim. Duran topları zaten anlatmaya gerek yok.hangisi formdaysa o oynasın ama emre 8 numara oyuncusu olarak düşünülmeli artık bence. gedson belhanda emre arda arasında kim formdaysa taylan önüne onları koymalıyız. sola onyekuru sağa da feghouli
ben de beğenmiyorum şuana kadarki performansını başakşehir maçında çok saydırdım hatta.o yüzden diyorum zaten 8 numaraya evrilmeli diye, sivasta serbest kanat,10 numara gibi oynuyordu ama bizim seviyemizde orada etkili olamıyor. o bölgeye bi iyice alışsın bi de öyle görelim.Aga ben kendisini ne yazık ki beğenmiyorum. Ceza sahasında eli ayağı birbirine dolaşıyor. 24 maç geçti,halen düzeldiğini görmedim. Duran topları zaten anlatmaya gerek yok.