#54 Emre Kılınç

Bugün iyi oynadı golü yoktan var etti asisti iyi çıkardı Mohamed de iyi de top sakladı top tuttu

Galatasaray’daki yeri sol içtir, bu maç bu mevkide gayet iyi oynadı

İlk yarı gole direk etki edebilirdi. Biraz daha özgüvenli ve hızlı düşünmesi lazım. Bu maçta toparlanma gördüm inşallah üstüne koyarak devam eder

biraz kendini gelistirmeli kapasitesi var bence ama ezbere oynuyor. ilk yari 3 kisi bos tek fenerliye yapti ortayi. az kafani kaldir. sen bunu yapabilecek birisin. gelişim şart

sol içte oynadığı zaman sağ kanattan daha iyi ve verimli oynuyo

taylanlada uyumlu iyi anlaşıyolar

seneye yepyeni bir orta 3lü rotasyondada taylan,emre,feg,salih,aytaç

Verimliydi. Maç başı 2 tane topu kontrol edemedi ama iyi toparladı. Aynen devam aslan.

GSC Mobile App

Büyük takımda kanatta sadece idare edeceğini asıl farkı merkezde gösterebileceğini bu gün tekrar gördük. Ama gelişmesi lazım çalışırsa olacak yetenek kendisinde var. Taylan'ın 1 yıl önceki hali ve şu anki hali ortada. Kendisini orta sahaya hazırlamalı ona göre antrenmanlar yapmalı.

Sivasta uzaktan roket gibi şutları vardı bize gelen şuttan kesiliyor umarım ekstra çalışıp güçlenir gerçekten bize gelenler niye böyle oluyor anlamak zor onun hariç bir sıkıntı yok fiziksel olarak biz güçlenirse baya iyi olur

hangisi formdaysa o oynasın ama emre 8 numara oyuncusu olarak düşünülmeli artık bence. gedson belhanda emre arda arasında kim formdaysa taylan önüne onları koymalıyız. sola onyekuru sağa da feghouli
Aga ben kendisini ne yazık ki beğenmiyorum. Ceza sahasında eli ayağı birbirine dolaşıyor. 24 maç geçti,halen düzeldiğini görmedim. Duran topları zaten anlatmaya gerek yok.

Aga ben kendisini ne yazık ki beğenmiyorum. Ceza sahasında eli ayağı birbirine dolaşıyor. 24 maç geçti,halen düzeldiğini görmedim. Duran topları zaten anlatmaya gerek yok.
ben de beğenmiyorum şuana kadarki performansını başakşehir maçında çok saydırdım hatta.o yüzden diyorum zaten 8 numaraya evrilmeli diye, sivasta serbest kanat,10 numara gibi oynuyordu ama bizim seviyemizde orada etkili olamıyor. o bölgeye bi iyice alışsın bi de öyle görelim.

Geri
Üst Alt