#54 Emre Kılınç

Genel olarak iyi
Gördüğü kırmızıdan sonra iyice düşmüştü performansı. Şu an kendini bulmaya başladı tekrar
Bir de gol atsa iyice moral olur

Emre Kılınç'ın sağda değil merkezde oynaması çok değerli enerjisiyle Fenerbahçe orta sahasını sindirdi resmen gol pozisyonunda pasın zamanlaması Mohamed'i görmesi çok güzeldi üstelik o pası verdiği gibi içeri koşu yapması daha da güzeldi

Toplu oyunda da çok büyük hatalarını görmedim dikine oynuyor pas trafiğine katılıyor dün ilk defa şut denedi inşallah bundan sonra sol içte formayı hiç bırakmaz takıma katkı vermeye devam eder

Yürüye dur Emre yerli oyunculara ihtiyacımız var bu takımda

ortasaha üçlüde oynamalı.enerji katabilir,top kapabilir,top taşır,asist yapar,şut çeker,içeri girer gol atar vs

ilginçtir dün de dahil olmak üzere ben beğenmiyorum pek

daha doğrusu ilk 11'e doğrudan yakıştıramıyorum

ilk 18de olur ama

sol içte olması daha iyi.
hareketliliği sayesinde katkı verebiliyor.
yeterliliği tartışılır ama pozisyonunu sol iç olarak değerlendirmek gerekir. kanat olmuyor.

Bu adamın problemi ortasahadaki misyonu gereği çok fazla enerji harcıyor. Bazen bu enerji kaybından ötürü ne şut vurabilecek güç bulabiliyor kendisinde ne de pas tercihi doğru oluyor. Hatta pasın şiddetini bile ayarlayamıyor bazen. Biraz da nedensizce özgüven kaybı da var. Gamsız olması lazım, internette milletin eleştirilerine kafayı takmaması lazım. Çünkü onda daha iyisini yapabilecek potansiyel var.

Dun cok iyi oynadi. Formu dusuktu bir suredir, boyle kritik bir maçta sahada basilmadik yer birakmadi ustune asist yapti. Sol icte kullanilmali.

Sol içte çok verimli bu adam asla kanat olmamalı resmen 10 kat geriliyor kanatta.

Bu sene için belki ama ideal kadromuz için daha fizikli bir orta saha lazım.

Takimin ideal orta sahasinin Taylan Belhanda Kilinc oldugunu kanitladi

Kesinlikle silinip atılacak bir adam değil. Sol iç için konuşuyorum tabii. Kısa mesafede hızlanması bir anda rakip savunmanın dengesini bozuyor. Pasları iyi. Baskıdan çıkmamız için önemli. Temposu yeterli. Atılan golde de topu sürdüğü yer ve pasın zamanlaması çok iyiydi. Özgüvenini geri kazandığı taktirde bunları her maç yapabilir. Ancak inisiyatif kullanması şart, risk almadan oynarsa vasat bir oyuncu olur.

Geri
Üst Alt