#54 Emre Kılınç

gittikçe kötüleşiyor hoca kulağını çeksin

Bir ara önce mohammedi sonra onyekuruyu sanırım bildiğin bozdu herif :D

iyi oynamasa da sol içte oynamaya devam etmeli. elimizde başka adam yok

irfan transferi bu açından önemliydi ama yapacak bir şey yok artık.

gedson ilk 11'e yerleşirse sağ içte belhanda'nın yerinde oynar. solda emre ile devam.

Bizim seviyemizde değil bu çok net hatta takımdaki Emre'lerin hiç biri seviyemizde değil.

How is it going boş tobcu.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şu an çok net anlıyorum hoca gedson ve irfanı aynı anda istemiş kesinlikle alternatif değil birbirine.. gedson emre kilincin yaptıklarını yapabilecek tarzda üstüne çok daha yetenekli irfanı da takımın beyni yapacaktı..

Bu adam hep geri dönüyor topu aldığında.
Akabinde hep geri pas
Öldürüyo beni..

Bugün yine yetişemediği adama tekmeyi atıyordu, ya da attı tam hatırlamıyorum.

Şu an çok net anlıyorum hoca gedson ve irfanı aynı anda istemiş kesinlikle alternatif değil birbirine.. gedson emre kilincin yaptıklarını yapabilecek tarzda üstüne çok daha yetenekli irfanı da takımın beyni yapacaktı..
Cengiz zaten Gedson'u Irfan'i alsak bile alacaktik dedi

Emre nin 2 temel eksiği var
1 hırs
Ergün penbe vol2 sin be kardeşim iyi niyetlisin temiz yüzlüsün şikeci Caner gibi p olamazsın da ayağına ceza sahasında basmışlar bir elini yukarı kaldır Galatasaray da iç sahada oynuyorsun sivas ellerinde sazın çalınmıyor
2 cesaret
hiç inisiyatif kullanmıyor. şut çalım yeteneği olduğu bariz belli ama hata yaparım korkusu yüzünden basit oynuyor.
kesinlikle üstüne koyacağına inanıyorum. akbaba gibi fiziksel sıkıntısı yok 11 de yeri garanti değilse ilk 14 de yeri garanti
şampiyonluğa katkısı çok olacak inşallah

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu adam hep geri dönüyor topu aldığında.
Akabinde hep geri pas
Öldürüyo beni..

Bugün yine yetişemediği adama tekmeyi atıyordu, ya da attı tam hatırlamıyorum.
Aynen, cok dengesiz. Basak macinda da birine basti. Ayak boyunu 1.5 metre filan saniyor olabilir. Seri de boyleydi :)

Gedson u Belhanda nin, Irfani da E.Kilinc in yerine koymak icin istedi.

Son düzenleme:

1612997952407.png

Sami: Resminle benim aramdaki bir durum, seni ilgilendirmez. Ben senin resmine âşığım.

Emre: İyi ama âşık olduğun resim benim resmim. İşte ben de buradayım, söyleyeceklerini dinlemeye geldim.

Sami: Resmin sen değilsin ki. Resmin benim dünyama ait bir şey. Ben seni değil resmini tanıyorum. Belki sen benim bütün güzel düşüncelerimi yıkarsın.

Emre: Bu davranışların bir korkudan ileri geliyor.

Sami: Evet. Bu korku sevdiğim bir şeye ebediyen sahip olmak için çekilen bir korku. Ben senin resmine değil de, sana âşık olsaydım ne olacaktı?

Belki bir kere bile bakmayacaktın yüzüme. Belki de alay edecektin sevgimle. Halbuki resmin bana dostça bakıyor. Ve ebediyen bakacak.

Geri
Üst Alt