#54 Emre Kılınç

Adam demek soğuk ve kâr seviyormuş dimdik bu zeminde yürüdü.

cassio de souza soares lincoln10

İlk yarı maçın en iyisiydi, hocanın çıkarması yanlıştı. Hele Akbaba'nın girmesi faciaydı.

Bu takımın orta sahası Emre Kılınç & Gedson ve Taylan olmalı hiç Feghouli'yi Belhada'yı Arda'yı oraya sokuşturmaya gerek yok...
ikinci yarida görmedik ama ilk yari kilinc cok iyi oynadi ve sorumluluk aldi. fb macinda ise asisti yapan kendisiydi. yetenegiyle birlikte orta saha oynadigi zaman önlem alacagiz diye yapistiklari oyuncular alan aciyor, kilinc is yapmaya basliyor. alanya macina gedson-etebo-emre cikmak lazim bana kalirsa. etebo bugün oynadigi futbolla ilk 11'i hak etti bence. taylan da olabilir, orada kimi oynatsak bu saatten sonra verim aliriz bence. arda ve belhanda anca skoru alinca top tutsunlar diye sahaya sürülebilir. alanya maci 3-0 olduktan sonra oynadigimiz gibi oynamaliyiz.

Merkeze dönüp mental olarak toparladıktan sonra performansı arttı. Düzgün bir zeminde Gedson ile çok iş yaparlar.

Cok cok iyidi. Özgüveni de dönmüs gibi fb macindan beri. Sut cekip duruyor

Ben Emre Kılınç da şeyi seviyorum mücadele etmekten rakibe basmaktan bıkmıyor durmuyor. Maç içinde Emre Kılınç'ı şöyle gözünüzle bir takip edin bir an bile durmadan rakibe pres yaptığını görürsünüz

Bence takım içinde çok değerli varlığı

Aferim Emre ..toparlanmaya başladı...

Uzaktan bi çak bakayım şutların eksik kaldı

Adam soğuk seviyor yıllarca Sivas'ta oynadı.

Bolu'da da maçların %50'si kar kış kıyamette oynanıyor.

Daha önce de yazdım bizim oyun anlayışımıza çok iyi uyum sağladı bana göre.

Özellikle sonuçsuz kalan atakların dönüşünde kritik müdahaleler ve ortaya düşen sahipsiz topları kazanması bizim için çok önemli.

Zaten tertemiz bir adam her halinden belli işini yapıyor şov falan peşinde değil.

Sadece bir hata yaptı şu ana kadar o da Antalya maçı kırmızı kart.

Kötü oynadığı maçlar oldu ama asla kötü mücadele etti diyeceğim veya diyeceğimiz bir maç yok bence.

Geri
Üst Alt