#54 Emre Kılınç

Taylan ile birlikte takimin hamali konumundaydi koca sezon. Etraflarinda cok önemli kaliteler var, bu zaman zaman oyunu pozitif oynama konusunda onlara yardimci oluyor, ama onlarin yükünü kaldirmak da kolay degil. Defansif olarak da ofansif olarak da... Sonra herkesin 60da pili sifir. Cok yorucu.

Su an hem defansif olarak daha diri olmamizi saglayacak adamlar ilerde var, ayni zamanda baski geldiginde ileriye bir zehir sacip sonuca gidebilme opsiyonumuz olustu... Emre´yi bu artik rahatlatacaktir ve bende bekliyorum o kaliteli vuruslarini. Iki tane 20 metreden taksa degerini ikiye katlar.

Daha dogru kombinasyonu olsuturamadik bile... Misal dün Etebo, Emre, Fernandes üclüsü yanlisti. Ama yinede is gördük ilk yari. Emre, Fernandes arkasinda en azindan Taylan olur orda. Zaten orta sahada paslasma istatistiklerimize illaki net yansimistir.
Taylanda pubis baslangici var diye 2 haftadir dinenlendiriliyormus yazilmisti. Yoksa tabi dedigin gibi 11 imiz belli
Nando
Yedlin Luyi Marcao Saracchi
Taylan
Arda/Fegh Gedson Emre K. Onye
Mo

mostafanin enerjisi muazzam. Heryerde. Elmander bile böyle degildi

Taylanda pubis baslangici var diye 2 haftadir dinenlendiriliyormus yazilmisti. Yoksa tabi dedigin gibi 11 imiz belli
Nando
Yedlin Luyi Marcao Saracchi
Taylan
Arda/Fegh Gedson Emre K. Onye
Mo

mostafanin enerjisi muazzam. Heryerde. Elmander bile böyle degildi

Seri´yi alsaydik Taylani dinlendirebilirdik hic geriye bakmadan. Bedava adami alamadilar aylarca.
Elmander 28lerinde geldi Mostafa 23 yaslarinda ve oyun olarak neredeyse hic bir belirgin eksigi yok. Umarim czn burak tayfasi bozmaz fizigini. Tam bu ligin ve bu takimin optimal futbolcusu.

Daha çok katkı alacağız Emre'den inanıyorum

Biz senden razıyız. Çalışmaya devam.

Böyle süssüz, dirençli, çalışkan ve verimli oyunlar bulunabilse keşke. Hagi zamanındaki okan emre suatı hatırlatıyor futbolu. Hem teknik hem çalışkan. Ancak bir yere kadar. Hem Taylan hem Emre bu tempoda daha ne kadar sürdürür bilemem. Neredeyse hiç rotasyona girmiyorlar.
Sendeleyecekleri çok belliydi.

Görev adamı başını eğip işini yapıyor eski artist değil bu özelliğini ayrıca seviyorum Galatasaray a yakışıyor bence

Gelen topları daha hızlı dikine bıraksa daha çok gol pozisyonuna gireceğiz. Özgüveni eksik, daha iyi olabilir

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Bazen ne yapıyor bu dedirtiyor ama genel anlamda istekli ve özverili bir adam ayrıca kaypak olmayışı da çok önemli bir etken umarım özgüveni biraz artar ve daha fazla katkı sağlar ...

Emre Kılınç neden beğenilmiyor anlamıyorum, İrfan Can takasında kullanılsın diyenler, en ufak fırsat olsa da Emre Kılınç takımdan kesilse diye hazırda bekleyenler. Futbol bu kadar isim oyunu mu gerçekten ?

Ben Taylan Emre Kılınç ve Oğulcan gibi yerli oyuncularımızdan yana razıyım yürüyedurun Aslanlar :tbr:

Simdiye kadar memnunum kendisinden.

Bugüne kadar tek falsosu yedigi sacmasapan kirmizi kart'ti bana göre. Biraz da az sut cekmesi diyebilirim, ki bu kendine özel bir sorun da degil aslinda cünkü takimin tamami böyle. Bize gelen sut cekmeyi unutuyor resmen.

uzaktan 1-2 tane zımbalasa da şut çekebildiğini hatırlasa.

1 tane girse devamı da gelecek ya

Geri
Üst Alt