#54 Emre Kılınç

Kazandırdığı kadar kaybettiriyor gibi, kritik işleri bazen yapıyor bazen de sıçıyor.

Canı sağolsun ne diyim.

Bunun kaçırdığı gol sonrası bu maçı kaybedeceğimizi anlamıştım nerede bir mal var bizde herif sivastayken orta saha çizgisinden kaleyi yarıp bize geldiğinde bir metreden kaçırıyor.
Bu mallıkları ısrarla yaptığımız sürece kendimize yapıyoruz futbolcular az uyanık olacak kardeşim yeter yahu neyin acelesi bu niye sürekli yanlış tercihler.
Sade bu değil onyekuru da aynısı, geçen hafta keremde.

kötü kaçırdı ama bugün orta sahadan çıkacak son adamdı. gedson bu haldeyken, taylan yokken, belhanda satışlardayken bu orta sahadan kılınç'ı kesmek kaleye gitmemeyi baştan kabul etmekle eşdeğer. tüm kadroda biraz ezber bozan tek orta saha oyuncusu.

Seyircili maçlara kadar toparladın toparladın yoksa böyle sıçışlarda ıslığı yersin.

Kaleciyi geçiyor atamıyor kardeşim hiç utanman yok mu ya? kaçırdın sezon başından bu yana bu ne be kardeşim atsan maç 5 olacak bu kadar vicdansızlık olmaz.

Pozisyonun 2-3 kere tekrarını izledim. Açısı gol icin gayet uygun . Hani bu tür kaçan pozisyonlarda genelde kolay görünse de açı kaybolmustur oyuncu ters ayaklidir v.s . Burda yok bunlar. Şunu atamıyorsan, neyi atacaksın.

Taaa ne zaman yazdim, bu adamin solak olduguna kimse beni inandiramaz.
Yeminle hic bilmeden videolarini izlesem asıl ayagi sağ derim.
Alanya macinda da ilk anda atamamisti. Topa lütfedip de vuruyor.

Malatya maci bombos kafayi kacirdi,bu macta net golu kacirdi,Alanya macinda attigi golde bile ilk sutta rakibe vurdurdu topu.Kiz gibi vuruyo toplara.Gucsuzlukten bayilacak bi gun.Gecen sene ne bicim goller atıyodu ne bicim mucadele ediyodu bu sene futbolu unutmus gibi oynuyo cogu macta.Tam duzelmeye basladi ritm buldu diyoduk yine sacma sapan bi gol kacirdi.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Iyi bir sistem oyuncusu olabilir ama sistemin onemli bir parcasi olamaz.

Baskıyı hiç
Malatya maci bombos kafayi kacirdi,bu macta net golu kacirdi,Alanya macinda attigi golde bile ilk sutta rakibe vurdurdu topu.Kiz gibi vuruyo toplara.Gucsuzlukten bayilacak bi gun.Gecen sene ne bicim goller atıyodu ne bicim mucadele ediyodu bu sene futbolu unutmus gibi oynuyo cogu macta.Tam duzelmeye basladi ritm buldu diyoduk yine sacma sapan bi gol kacirdi.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Trabzon deplasmanında da arda nin attığı golde bomboş kaçırdı allahtan top arda nin önünde kaldı da gol oldu..

Baskıyı hiç kaldıramıyor maalesef en büyük sorunu bu..Seyirci yokken baskıyı kaldıramayan adam seyirciyle ne yapacak merak ediyorum..

hanesine +3 gol rahat ekleyebilirdi

onları atsa 7 gol atmış olacaktı baya iyi bir istatistik.

garip

Seni de unutmayacaz o gölü kaçırmayacaktın aslanım

Geri
Üst Alt