#54 Emre Kılınç

Ben memnun değilim emreden..Ozguvensizligine uyuz oluyorum ne topa vurabiliyor ne önemli pas deniyor nadiren dikine çıkışları var aslında bu işi istese çok daha fazla yapabilir.. Şu an adam kitliginda iyi görünüyor ama bakıyorsun ilk geldiğinde neyse o bir gram ilerleme göremiyorum maalesef..
Bu haliyle gelecek yillarda ancak rotasyon oyuncusu olur acilen özgüven kazanması lazım.

Seneye 3. secenek olarak dusunulmeli. Hersey bunun Ankara macinda bos kaleye kacirdigi golle basladi.
Bir Omar bir Emre yedi bitirdi bizi.

hoca yine kanada atarak keyfini kaçırmak için her şeyi denedi ama buna karşın çıkana kadar çok kötü değildi.

çok güzel yerli alternatif oyuncu.
Yorumlara bakıyorum adamın yapamayacağı işler isteniyor.
Sonuçda Galatasaray doğru kadroyu kurarsa alternatif olan oyuncuda uzun lig, avrupa ve kupa rotasyonunda önemli bir süreye sahip olacakdır.

gizli kahramanlık özel bir şeydir ama maç içinde hafızalara da girecek bir şeyler yapmalı. o zaman takımına daha fazla fayda sağlamaya baslar. savunma arkasına koşu, şut, güzel orta neyse artık.

Farklı bir şey yapacak diye diye sezon bitmek üzere. Yine de belli bir standardı korudu. İdare ediyor. Bence asıl sorun Emre'de değil de, onu tamamlayacak doğru çevre. ( Pas alışverişi, doğru koşular vs. )

Küfür etmemek için kendimi zor turuyorum sezon başından beri ne zaman sağ kanatta etkili oldu da bu maçta etkili olsun bu adam sayın Fatih Terim ? sonra da suçlu Emre Kılınç ve ayağına top getiremediğimiz Mostafa Mohamed suçlu ilan edilip kesiliyor şaka gibi

Yabana atılmasın ikinci yarıyı rahat geçirmemizi sağladı 3. Golü yoktan var etti.

Akbaba yerine kullanılmalı artık

GSC Mobile App

Geri
Üst Alt