#54 Emre Kılınç

Aslında 4-1-4-1 düzeninde muazzam bir sol kanat oyuncusu olurdu Emre Kılınç. Dar alandaki dribling becerisiyle,ani presleriyle,ceza sahasının sol çaprazına yaptığı koşularla hani iyi denilebilecek top tekniği ve pas becerisiyle oynamak istediğimiz oyunda Kerem'den de Onyekuru'dan da daha iyi yapabilirdi bu işi ki Sivas dönemide onu farklı kılan özelliği çok skor üretmesi ve ceza sahasının içine çok etkili toplar gönderdiğini görüyordum orta sahada oynadığı dönemde ürettiği skor sayısı da ceza sahasına çaprazdan gönderdiği toplarda da çok etkili olması pek mümkün görünmüyor

Mevcut düzende ki orta saha yokluğunda pek mümkün değil Emre Kılınç'ın sol kanat da değerlendirilmesi ama olur da düzgün bir orta saha kurgusunda sol kanat olarak yerini alırsa bu sezondan daha fazla katkı vereceğine inanıyorum

İnanılmaz hareketlilik katıyor takıma tempo kazandırıyor bu çocuk her yerde pas opsiyonu yaratıyor. Duuur ama biraz gevşek, şımarık, çirkef olsa ve magazinsel olaylarla gündeme gelse silah milah çekse direk 11 başlar her maça.

Hocanin sevmedigi bir oyuncu daha.

Besiktas macinda yaptigi asisti trtsporda calisan geri zekali yorumcu akbaba yapti zannetmisti mactan sonra anlatimda. Muhtemelen ft de akbaba yaptigini zannediyor. Kac kurtar kendini, evlat kontenjaninda degilsin

Bu adamı beğeniyorum. Fatih terim gittiğinde çok şey katacak bize.

Varlığı dert yokluğu yara.Oynadığı maçların yarısında rezilleri oynatyıp yarısında çok iyi katkı yaptı.Arası yok herifin.Bu maçta sahaya bile girmemesi inanılır gibi değil.

Sezon boyunca sol kanat başladığı tek maç 1. hafta Gazişehir maçı transfermarkta göre.
Onda da sol kanat oynadı diyemeyiz , Arda ile değişmeli oynuyorlardı.

Fatih Terim'in Emre Kılınç'la alıp veremediği ne bilmiyorum ona neden küstü onu da bilmiyorum ama bu orta saha yokluğunda çıkıp işini yaptı adam sol iç lazım oldu oynadı sağ iç lazım oldu oynadı sağ kanat oynadı pres yapması gerekti yaptı geniş alanda mücadele etmesi gerekti yaptı

Ama önümüzdeki sezon planlamasında ait olduğu sol kanatta değerlendirmekten yanayım Emre Kılınç'ı tamam orta saha oynayabilecek pas istasyonu olabilir topu çevirmeye yardım ediyor da ortalama bir orta saha oyuncusu oluyor

Sivas döneminde onu Milli takımın havuzunda olmasını sağlayan Galatasaray'a transfer olmasını sağlayan sol kanat görevine geri dönmesi lazım. O zaman verdiği hücum katkısı üzerinde konuşabiliriz

Geri
Üst Alt