Enes Dalmış
Ulubatlı Souness
- 29 Mayıs 2015
- 31.355
- 18.957
- 2.083
Aslında 4-1-4-1 düzeninde muazzam bir sol kanat oyuncusu olurdu Emre Kılınç. Dar alandaki dribling becerisiyle,ani presleriyle,ceza sahasının sol çaprazına yaptığı koşularla hani iyi denilebilecek top tekniği ve pas becerisiyle oynamak istediğimiz oyunda Kerem'den de Onyekuru'dan da daha iyi yapabilirdi bu işi ki Sivas dönemide onu farklı kılan özelliği çok skor üretmesi ve ceza sahasının içine çok etkili toplar gönderdiğini görüyordum orta sahada oynadığı dönemde ürettiği skor sayısı da ceza sahasına çaprazdan gönderdiği toplarda da çok etkili olması pek mümkün görünmüyor
Mevcut düzende ki orta saha yokluğunda pek mümkün değil Emre Kılınç'ın sol kanat da değerlendirilmesi ama olur da düzgün bir orta saha kurgusunda sol kanat olarak yerini alırsa bu sezondan daha fazla katkı vereceğine inanıyorum
Mevcut düzende ki orta saha yokluğunda pek mümkün değil Emre Kılınç'ın sol kanat da değerlendirilmesi ama olur da düzgün bir orta saha kurgusunda sol kanat olarak yerini alırsa bu sezondan daha fazla katkı vereceğine inanıyorum