- 26 Kasım 2012
- 179.238
- 241.373
- 5.688
bu herif niye kesildi anlamadım dev bir hata.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onun icin hocanin gitmesi lazim onceFatih Terim'in Emre Kılınç'la alıp veremediği ne bilmiyorum ona neden küstü onu da bilmiyorum ama bu orta saha yokluğunda çıkıp işini yaptı adam sol iç lazım oldu oynadı sağ iç lazım oldu oynadı sağ kanat oynadı pres yapması gerekti yaptı geniş alanda mücadele etmesi gerekti yaptı
Ama önümüzdeki sezon planlamasında ait olduğu sol kanatta değerlendirmekten yanayım Emre Kılınç'ı tamam orta saha oynayabilecek pas istasyonu olabilir topu çevirmeye yardım ediyor da ortalama bir orta saha oyuncusu oluyor
Sivas döneminde onu Milli takımın havuzunda olmasını sağlayan Galatasaray'a transfer olmasını sağlayan sol kanat görevine geri dönmesi lazım. O zaman verdiği hücum katkısı üzerinde konuşabiliriz
Fatih Terim kalırsa yine sol kanat Arda'nın orta saha Emre Akbaba'nın arkasında beklerOnun icin hocanin gitmesi lazim once
bu macta arda akbaba nasil 11 oynar inanilir gibi degil. sonradan girseler onu da anlarim. babel sola gecti etkili oldu resmen kerem pirpirligiyla is yapti asist yapti.. halile sagdan soldan orta yapiyoruz. rakip havadan etkili takim defanstta birde. yerden oynadin. ne mal olduklari ortaya ciktiFatih Terim kalırsa yine sol kanat Arda'nın orta saha Emre Akbaba'nın arkasında bekler
Bu maç 100 kere daha oynansın Fatih Terim'in sonucu bile bile aynısını yapacağından eminimbu macta arda akbaba nasil 11 oynar inanilir gibi degil. sonradan girseler onu da anlarim. babel sola gecti etkili oldu resmen kerem pirpirligiyla is yapti asist yapti.. halile sagdan soldan orta yapiyoruz. rakip havadan etkili takim defanstta birde. yerden oynadin. ne mal olduklari ortaya cikti
son 2 macta averaj kasamadik resmen. besiktasa bari 4 ataydik 20 dakika dolandirdik topu. herifler 4 u yememek icin geride durdu korkaklar. ölü halimizle ne mal olduklari belli oldu. ucup kaciyormus besiktas. hakemler kart vermezse oyunu durdururlarsa durmadan tabi ucup kacarlarBu maç 100 kere daha oynansın Fatih Terim'in sonucu bile bile aynısını yapacağından eminim
Rosier'in 33 maça çıkabilmiş olması Hakemlerin Beşiktaş'a bir hediyesi resmen, Galatasaray forması giyen oyuncu yapsa Rosier'in yaptıklarını bir fiil cezalı durumda olurduson 2 macta averaj kasamadik resmen. besiktasa bari 4 ataydik 20 dakika dolandirdik topu. herifler 4 u yememek icin geride durdu korkaklar. ölü halimizle ne mal olduklari belli oldu. ucup kaciyormus besiktas. hakemler kart vermezse oyunu durdururlarsa durmadan tabi ucup kacarlar
İmzaBu maç 100 kere daha oynansın Fatih Terim'in sonucu bile bile aynısını yapacağından eminim
torpilli akbaba kontenjanından yer kalmadıbu herif niye kesildi anlamadım dev bir hata.
bu sene bizi engelledi resmen. altili ganyanciyi kahraman yaptiOgulcan ve Taylan orneklerinde oldugu gibi biranda formasini kaybeden ve neden oldugu yalnizca bizim futbol fakiri teknik adamimiz tarafindan bilinen, hakki yenmis futbolcumuz.
Ya kusura bakma arkadasim da maci izlemeden mi yaziyorsunuz, sorabilir miyim.Omer Bayram'in yerine keske girseydi