#54 Emre Kılınç

Ya kusura bakma arkadasim da maci izlemeden mi yaziyorsunuz, sorabilir miyim.
Saracchi cigerlerini tutmaya basladi koridorda gidip gelmekten, ayakta zor duruyordu artik, mecburiyetten omer yerine girdi.
Emreyi sol beke mi alsaydik demek istiyorsun ?
Omer girdikten sonra ne yapti? Her ortasi ya rakibe ya daga taşa! Malatya zaten uzerimize gelmiyordu. Omer de zaten aynen solbek gibi oynadi. Paso sol ondeydi

Kaç kurtar kendini, adaletsizliğin ortasında yerin yok çocuk.

Şovmen bir karakteri olmadığı için bu kadar kolay kesik yiyebiliyor herhalde.
Kesinlikle kalmasını istediğim yerli oyuncu, maç aldırdığı gibi (fb Alanya) belli bir standarti var ne vereceğini biliyorsun.Umuyorum yeni sezonda Sivasta yaptığı gibi füze şutlarına devam edecektir

alternatifden öte gitmeyecek adam.Bununda oynadığı oyunu gördük.
bu takımda sadece muslera,marcao ve gedsonun yeri gatantiydi.Bunlarda oynadı.Diğerlerinin birbirinden farkı yok. kendinizi kandırmayın.

Ya kesin be

Oynayınca da ettiğiniz lafları biliyoruz

Susayım susayım diyorum da çoğunuz iki yüzlünün önde gidenisiniz

Antalya maçında kırmızı gördüğünde %80iniz bilerek gördü yazdınız

Agücü maçında boş kaleye atamayınca neler söylendi

Şimdi de gelmişler niye kesilmişmiş

Bu oynasa diğeri niye oynamıyor diyeceksiniz, zihniyetiniz batsın.

Ya kesin be

Arkadaş anlamıyorlar. ısrarla anlamamakda direniyorlar.
muslera,marcao ve gedson haricinde fark yaratan adam yok. bu kesinlikle ilk 11 oynamalı diyebileceğimiz adam yok.
Bu adam daha ilk alındığında Galatasarayda ilk 11 oynayacak düzeyde değil diyordum.Hala aynı fikirdeyim..Ama kadroda kesinlikle bulunmalı.uzun lig, avrupa ve kupa maratonunda her zaman katkı yapar.Çok güzel bir alternatifdir.

alındığında göklere çıkaranlar o kırmızı karttan sonra yerden yere vurdu.Ne adamlığı kaldı ne oyunculuğu.O kırmızı kartta şerefsiz kanı bozuk hakemin uydurmasıydı.

Arkadaş anlamıyorlar. ısrarla anlamamakda direniyorlar.
muslera,marcao ve gedson haricinde fark yaratan adam yok. bu kesinlikle ilk 11 oynamalı diyebileceğimiz adam yok.
Bu adam daha ilk alındığında Galatasarayda ilk 11 oynayacak düzeyde değil diyordum.Hala aynı fikirdeyim..Ama kadroda kesinlikle bulunmalı.uzun lig, avrupa ve kupa maratonunda her zaman katkı yapar.Çok güzel bir alternatifdir.

alındığında göklere çıkaranlar o kırmızı karttan sonra yerden yere vurdu.Ne adamlığı kaldı ne oyunculuğu.O kırmızı kartta şerefsiz kanı bozuk hakemin uydurmasıydı.

Ikisi de sol icde oynadi. Ikisinin de en iyi oldugu maclari acin ve karsilastirin hangisi 11 de hangisi yedek olmali...

Ya kesin be

Akbaba oynasin diyen yoktur bu forumda. Yazan varsa trollük yapiyordu mizah olsun diye.

Taylan
Gedson
Kılınç

Bu istikrarı bir türlü yakalayamadık.
Yazık oldu.

Gscimbom mobil

Akbaba oynasin diyen yoktur bu forumda. Yazan varsa trollük yapiyordu mizah olsun diye.
Akbaba ilk yarıda pek oynamadı zaten. Kılınç için her maç neler söylendi. Sonra yerine Akbaba oynandı bu kez Akbaba için neler söylendi. Gedson oynadı 2 maç izleyip çöp yaptılar yine adamı. Belhanda zaten hep çöptü. Taylan'ın yedeği yok sezon başından beri, çoğu zaman sert eleştiriler aldı. Etebo'yu saymıyorum bile.

Bizim orta sahamız bu, ilk yarıda bu bile yoktu.

Hepsine teker teker sayısız laf edildi.

En az laf yiyen Taylan işte onu da çoğu kişi yetersiz görüyor gelecek sene 11 oyuncusu olmamalı diyor.

Mevzu Kılınç, Akbaba mevzusu değil, bekliyorlarki orta sahaya Selçuk, Melo, Fernando falan gelecek. Genç desen Gedson'a 2 maçla söylenenler düşünülünce bu mal taraftar zihniyetine genç oyuncu da fazla.

Geri
Üst Alt