#54 Emre Kılınç

Kariyerinin içine edilmiş bir topçu. Sivasta pir pir top oynayan bomba gibi şut çeken çocuğun içine etti. Gevşek gevşek gülüp 32 diş antremanlarda şaklabanlık yapip hocayi yalasaydi 11 başlardı her maç.

Fatih Terim'in Emre Kılınç'la alıp veremediği ne bilmiyorum ona neden küstü onu da bilmiyorum ama bu orta saha yokluğunda çıkıp işini yaptı adam sol iç lazım oldu oynadı sağ iç lazım oldu oynadı sağ kanat oynadı pres yapması gerekti yaptı geniş alanda mücadele etmesi gerekti yaptı

Ama önümüzdeki sezon planlamasında ait olduğu sol kanatta değerlendirmekten yanayım Emre Kılınç'ı tamam orta saha oynayabilecek pas istasyonu olabilir topu çevirmeye yardım ediyor da ortalama bir orta saha oyuncusu oluyor

Sivas döneminde onu Milli takımın havuzunda olmasını sağlayan Galatasaray'a transfer olmasını sağlayan sol kanat görevine geri dönmesi lazım. O zaman verdiği hücum katkısı üzerinde konuşabiliriz
Onun icin hocanin gitmesi lazim once

sağ kanatta hiç olmadı, ortaya da yerine devre arası gedson alındı. gedson gol atabilen bir oyuncu olsaydı belki arkasında belhanda yerine oynardı ama orayı gedson doldurunca önde akbaba kumarı oynandı. sol kanatta da zaten babel de iyiydi, onyekuru da, kerem de. seneye onyekuru alınmazsa sol kanat için, gedson gittiğine göre orta saha için iyi bir alternatif olur. taylan gibi bu sezon gelinen noktada önemli pay sahiplerinden biriydi ama galatasaray'ın daha iyisine ihtiyacı olduğu da aşikar. daha iyisinin ayağına 1 yıl top da değmese de gelip 15 hafta formayı vermedi zaten.

Fatih Terim kalırsa yine sol kanat Arda'nın orta saha Emre Akbaba'nın arkasında bekler
bu macta arda akbaba nasil 11 oynar inanilir gibi degil. sonradan girseler onu da anlarim. babel sola gecti etkili oldu resmen kerem pirpirligiyla is yapti asist yapti.. halile sagdan soldan orta yapiyoruz. rakip havadan etkili takim defanstta birde. yerden oynadin. ne mal olduklari ortaya cikti

bu macta arda akbaba nasil 11 oynar inanilir gibi degil. sonradan girseler onu da anlarim. babel sola gecti etkili oldu resmen kerem pirpirligiyla is yapti asist yapti.. halile sagdan soldan orta yapiyoruz. rakip havadan etkili takim defanstta birde. yerden oynadin. ne mal olduklari ortaya cikti
Bu maç 100 kere daha oynansın Fatih Terim'in sonucu bile bile aynısını yapacağından eminim

Bu maç 100 kere daha oynansın Fatih Terim'in sonucu bile bile aynısını yapacağından eminim
son 2 macta averaj kasamadik resmen. besiktasa bari 4 ataydik 20 dakika dolandirdik topu. herifler 4 u yememek icin geride durdu korkaklar. ölü halimizle ne mal olduklari belli oldu. ucup kaciyormus besiktas. hakemler kart vermezse oyunu durdururlarsa durmadan tabi ucup kacarlar

son 2 macta averaj kasamadik resmen. besiktasa bari 4 ataydik 20 dakika dolandirdik topu. herifler 4 u yememek icin geride durdu korkaklar. ölü halimizle ne mal olduklari belli oldu. ucup kaciyormus besiktas. hakemler kart vermezse oyunu durdururlarsa durmadan tabi ucup kacarlar
Rosier'in 33 maça çıkabilmiş olması Hakemlerin Beşiktaş'a bir hediyesi resmen, Galatasaray forması giyen oyuncu yapsa Rosier'in yaptıklarını bir fiil cezalı durumda olurdu

Bu adam oynasaydi yaptigi presle verdigi paslarla +2 gol, son maclarda bayagi formdaydi neden kesildi soran yok iste. Bu muhabirlerdende bi bok olmaz. Gecenki mac emre akbaba lesh gibi oynadi ama ilk 11 başladi. Anlayan??? Ikinci yariya taylani cikarip emre kilinci koymaliydi ......

Ogulcan ve Taylan orneklerinde oldugu gibi biranda formasini kaybeden ve neden oldugu yalnizca bizim futbol fakiri teknik adamimiz tarafindan bilinen, hakki yenmis futbolcumuz.
bu sene bizi engelledi resmen. altili ganyanciyi kahraman yapti

Bu sene hakkı en çok yenen topçumuz. Emre’nin herkes hücumunu düşünüyor -ki onda da iyi bence bjk maçında topu takip edip Arda’ya attırdığı golde olduğu gibi bunu sene içinde hep yaptı ama geliştirmesi gerek- ancak defansif olarak çok faydalıydı bu sene ben kendisinden razıyım mücadelesini gördüm samimiyetine inandım.

Omer Bayram'in yerine keske girseydi
Ya kusura bakma arkadasim da maci izlemeden mi yaziyorsunuz, sorabilir miyim.
Saracchi cigerlerini tutmaya basladi koridorda gidip gelmekten, ayakta zor duruyordu artik, mecburiyetten omer yerine girdi.
Emreyi sol beke mi alsaydik demek istiyorsun ?

Dün mesela 4-3-3 kendisi ile başlasak ne o golü yemezdik üstüne 4. golüde atardık değişen tek şey bu olurdu. Yediğimiz golde topu manasız yerdi Gedson kaybediyor oysa Gedson çapa oynuyor senin halfspace de işin yok.

Geri
Üst Alt