#54 Emre Kılınç

Ben demiştim demek için söylemiyorum ama bu heriften bir cacık olmayacağı zaten belliydi.
Vur kafasına al ekmeğini. Böyle heriflerin 3 büyüklerde başarılı olma şansı yok.

Rakip basınca topu kaybediyor. İkili mücadelede yıkılıyor. Ya arkadaş bir dünya maaş alıyorsunuz 3 kuruş verip kendinize özel kondisyoner ve antrenman koçu neden tutmazsınız. PSV'li topçulara bakıyorum adamlar dakika 85 olmuş tazı gibi koşuyor bizimkiler maç başlayalı 5 dakika olmuş neredeyse sahada uyuyacaklar. Kendinize bakın siz Galatasaray'ın topçususunuz vasatlığa alışmayın.

Fena yermişiz yine.
Hazır olmadığı vücut dilinden anlaşılıyor. Bence ısrar etmek lazım sonuçta sahada en az 3 Türk oynayacak.

Daha iyisi gelene kadar bu arkadaş oynasın.
Akbaba Arda felan 8no oynamasından daha iyi.

Gscimbom mobil

Yazık Emre Kılınç orta sahada tek başına çabalıyor, defansı da hücumu da orta sahada tek başına yapmaya çalışıyor Aytaç neden sahaya çıktı onu anlamadım ki

Ayrıca Kerem 'in şu görevde 1 dakika daha devam etmesine gerek yok olmuyor işte

first touch'ı bu kadar kötü müydü sivasta?

10m yakınında adam olmaması lazım topu kontrol edebilmesi için

Ne derseniz diyin 65. dakika itibariyla takımla mücade eden skora oyuna isyan eden tek adam Emre Kılınç

Kupa maçlarında oynar ancak, arada ligde 60-70'den sonra oyuna girer, o kadar. Daha fazlası değil. İyi bir yedek olur.

Yazık bu çocuklara da üzülüyorum, gereksiz baskı yaşıyorlar. 5 numara büyük ayakkabı giymiş gibiler.

Bence hakkı yeniliyor, Aytaç yerine sahaya çıksa daha iyi bir hücum katkısı verirdi orta alanda, sol kanatta Babel 10 dakika top oynayacak diye de Emre Kılınç 'ı kesmezdim açıkçası

Psv maçının analizini çok güzel yapmış Fatih Terim, 2 rezil mağlubiyetin tek suçlusu Emre Kılınç kesik yiyince gördünüz değil mi nasıl ezdik üstün kuvvetli rakibimizi ?

Şimdi bir de Mostafa Mohamed ve Luyindama da kesik yedi mi tamamdır, Fatih Terim muradına erer, ondan sonra istediğin kadar Aytaç 'a Arda 'ya Ömer 'e filan sahip çık Allah 'ın izniyle Emre Akbaba 'da sonraki maçlarda oynaybilecek duruma geldi mi ohhh

Geri
Üst Alt