Gökhan Sarıca
Aslan Üye
- 15 Ağustos 2019
- 9.564
- 6.646
- 718
Aşırı güçsüz o nasıl vuruştu öyle antrenmanda öyle vurmazsın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1. Vurusunun berbat oldugunu zaten yazdim.Kaleciye karsi karsiya isen ve yaninda bos bir arkadasin varsa.
ya atacaksin ya pas vereceksin!!!
bence futbolda en önemli kuralardan biri.
1. Vurusunun berbat oldugunu zaten yazdim.
2. Yaninda pas atacagi kimse yoktu. Yaptigi berbat vurusu daha da kotu gostermeye calismanin anlami yok.
3. Futbol ve pozisyon fakiri bir takimda, once topu kapip sonra boyle harika bir depar ile yoktan pozisyon var eden adami kotu sut ile pozisyonu bitirdi diye ben elestirmem, ondan once yaptigi muthis isi overim. Bu isleri daha cok denemesi icin de tesvik ederim.
Ya arkadaş Sivas'ta 30 metreden zımba gibi şut atan adam şimdi 5 metreden topu kaleye ulaştıramıyor gerçekten şut çalışmıyor bizim takım herhalde.
sag tarafdan boey vardi bos.1. Vurusunun berbat oldugunu zaten yazdim.
2. Yaninda pas atacagi kimse yoktu. Yaptigi berbat vurusu daha da kotu gostermeye calismanin anlami yok.
3. Futbol ve pozisyon fakiri bir takimda, once topu kapip sonra boyle harika bir depar ile yoktan pozisyon var eden adami kotu sut ile pozisyonu bitirdi diye ben elestirmem, ondan once yaptigi muthis isi overim. Bu isleri daha cok denemesi icin de tesvik ederim.
Süre alır almasına ama oyunu hiç gelişmemiş hep aynıSakin olalım, Emre iyi topçu. Bolca da süre alacak bu sene.
Sezon başı henüz, oyuncular hazır değil. Emre'den çok versatile rol bekliyoruz, her işi iyi yapamaz. Dün kaçırdığı gol yeteneksizlik değil de güçsüz kalmaktan benceSüre alır almasına ama oyunu hiç gelişmemiş hep aynı
SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi