#54 Emre Kılınç

emin bayram, okan kocuk, emre akbaba ve yunus akgün'u geri cagirip oynatmak lazim. ilaveten yerli takviyesi sart. 3 tane yerliyi zor sayiyoruz. berkan'i bile elimde olsa oynatmam. baska oyuncu yok ama. gercekten kalitesizlik var.
Geçen sene sövdüğün adamlar geri gelsin oynasın. Seneye de onlara sövüp gidenler geri gelsin dersin.

Olm bir duruşun olsun, bir sağa bir sola kıvırma dansöz gibi.

Geçen sene sövdüğün adamlar geri gelsin oynasın. Seneye de onlara sövüp gidenler geri gelsin dersin.

Olm bir duruşun olsun, bir sağa bir sola kıvırma dansöz gibi.
12 yabanci + 13 yerliden olusan temiz bir kadro yapmak epey zorlasiyor 4 yerli zorunlu olacaksa ve bütceyi 35lere getirmemiz sartsa. harcama limitine teknik ekip filan da dahil.

3-2yken kontraya kalktığımızda sağa verip topu tutmak yerine Gomis'e attığı saçma pası anlamak mümkün değil.
Üstat neredeyse her oyuncumuz yanlış yerlerde yanlış kararlar veriyor bu durumda olmamızın sebeblerinden biri de bu zaten bence. Yinede oynamalı tabi sağ da 3 yerliden biri net emre olmalı diye düşünüyorum.

emin bayram, okan kocuk, emre akbaba ve yunus akgün'u geri cagirip oynatmak lazim. ilaveten yerli takviyesi sart. 3 tane yerliyi zor sayiyoruz. berkan'i bile elimde olsa oynatmam. baska oyuncu yok ama. gercekten kalitesizlik var.
zaten çağırılacaklar. eğri ya da doğru.

okan
yunus
kerem
akbaba
taylan
berkan
kılınç

aşırı üst düzey olmasalar da, bence gayet tr ligi için yeterli adamlar. bjk'in de, fb'in de, ts'in de yerli rotasyonu birbirine yakın. öyle bariz bir üstünlükleri yok birbirine.

bizim en büyük sıkıntımız, takımın belli başlı noktalarında ciddi potansiyelli dinamik ve genç adamlar varken, en kritik 2-3 bölgede ise leş gibi adamlar var.

muslera'nın sakatlığı sonrası iyi bir yedek kalecimiz, sağlam iki bekimiz ve iyi bir orta sahamız olsaydı, gümbür gümbür oynardı bence bu kadro.

daha once de nacizane olarak belirttigim gibi, tipoloji olarak atleticolu *koke'miz olarak goruyorum kendisini yine de halen tam olmus degil bu denklemde(koke&emre) . dolayisiyla surekli 11 oynamali.... *yeni sezonda tam istedigim kivamda olacagini dusunuyorum sayet duzenli oynatilirsa ,,+ suan oynadigi yerde - sag ic ve kanat hibrid bazli........

basarilar canim kardesimize...
haftaya gol bekliyorum kendisinden.

Kanat harici oynadımı ben sövmeye devam ederim haklı olarak

Yerli-yabancı kuralından bağımsız olarak, sahada futbolcu gibi duran 5-6 adamdan biri Emre. Kerem ve Emre dışında dripling yapabilen başka futbolcumuz yok maalesef. Aldığı her topu, kısa yoldan en basit pas istasyonuna dürtmek marifet değil ki orta saha oyuncusu diye geçinenler onu da düzgün yapamıyor. Sakatlık-hastalık-ceza durumu yoksa Emre ilk 11 e yazılmalı; hangi yerlilerin oynayacağı filan sonraki mevzu...

geçen hafta hareket getirdikten sonra yine bir şey oynamadı

iki iyi maçı arka arkaya getiremiyor

niye böyle oluyor

Geçen maçta sahaya çıkan oyuncu başka bugün başka. Ben bu kadar istikrarsız oynayan çok az futbolcu gördüm

Mevcut kadroda muhakkak 11 başlamalı..bu herif kötü de oynasa öyle böyle tehlikeli pozisyonların içinde oluyor

Bu arkadaş gamsız. Geldiğinden beri bir hırslı hareketi görmedim. Sivastaki Emre ile de alakası yok. Bize gelen sönüyor zaten.

Bugünkü maçın en büyük hayalkırıklığı. Maçta var mıydı yok muydu belli değildi.

Geri
Üst Alt